Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zatknutie Justina Biebera (19)
Zdielať na
Showbiznis

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zatknutie Justina Biebera (19)

Zdroj: SITA

Teraz uvidíte Justina Biebera tak, ako ste ho ešte nikdy predtým nevideli. Miamská polícia totiž zverejnila zábery bezpečnostnej kamery zo zatýkania mladej speváckej superhviezdy. Vidno na nich, ako sa k Justinovi správali policajti, ako aj to, ako sa on správal k nim.

Celý svet pozná Justina Biebera hlavne ako mladého, úspešného speváka, ktorého obdivujú milióny fanúšikov. Takto ho všal ešte doteraz nevidel nikto!

Do policajnej miestnosti vchádza akési indivíduum v kapucni a oranžových topánkach, za ktoré by ste nedali ani päť peňazí. Je to Justin krátko po zatknutí za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Toto zatknutie vyvolalo veľké vášne, policajti teda odkryli karty, aby ukázali, ako sa k nemu na policajnej stanici správali. "Som si istý, vlastne som si viac než istý, že policajti postupovali  presne podľa zákona," uviedol šéf polície v Miami Raymond Martinez.

Justin na zázname vchádza do miestnosti nasledovaný policajtom. Potom položí ruky na stôl, neskôr si vyzuje svoje štýlové oranžové topánky. Nakoniec si dá dolu bundu s kapucňou, opäť sa oprie o stôl, rozkročí sa a policajt ho prehľadá. Žiadne neprístojnosti sa nekonajú.

"Už v ten deň som bol v kontakte s policajtmi, ktorí ho zatkli, aby som sa ubezpečil, že všetko prebehlo čisto a hladko,"
dodal Martinez. Justina napokon odviedli do cely, odkiaľ sa dostal na tučnú kauciu von. Súd s ním začne zhruba o mesiac.

Kanadský spevák Justin Bieber má toho na rováši oveľa viac. Podľa oficiálnej správy sa spevák priznal, že na palube lietadla, v ktorom minulý týždeň cestoval z Kanady do amerického Teterboro, fajčil marihuanu a pil alkohol. Správa tiež uvádza, že spevák a jeho otec Jeremy Bieber sa veľmi vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov. Viac sa dozviete TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie