Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hulvát Justin Bieber (20)! Obvinili ho z krádeže
Zdielať na

Hulvát Justin Bieber (20)! Obvinili ho z krádeže

kanadský spevák Justin Bieber (20) má opäť problém! Vyšetrujú ho za pokus o krádež. Pokúsil sa nezákonne získať mobilný telefón, pretože si majiteľka urobila jeho fotografiu.

Krádež mobilu

Kanadského speváka Justina Biebera vyšetrujú pre údajný pokus o krádež. Informáciu médiám potvrdil hovorca policajného zboru v Los Angeles.

Hoci detaily incidentu neprezradil, podľa portálu TMZ.com obvinenie na interpreta podala neznáma žena, ktorá tvrdí, že Bieber sa pokúsil ukradnúť jej mobilný telefón

Spevák si myslel, že ho ním žena odfotografovala. Incident sa mal stať v parku v štvrti Sherman Oaks v Los Angeles v pondelok večer miestneho času.

Obvinenie pritom nie je prvým, ktorému Bieber čelí. Spevák čaká na súdne pojednávanie za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog, navyše bez platného vodičského preukazu a tiež za nelegálne preteky v obytnej zóne v Miami.

Naposledy utiekol do Panamy so svojou novou frajerkou, kde sa ukrýval pred zrakom otravných novinárov a fanúšikov. Priznal sa k užívaniu drog priamo na palube lietadla.

Fajčil marihuanu a pil alkohol. Spevák a jeho otec Jeremy Bieber sa veľmi vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov.

Kapitán lietadla vyhlásil, že Bieberovcov a ďalších desať cestujúcich viackrát upozorňoval, aby na palube nefajčili marihuanu. Letuške tiež povedal, aby sa radšej zdržiavala v blízkosti kabíny. Piloti si napokon nasadili kyslíkové masky, aby tak predišli vdýchnutiu dymu.

Súvisiace články

Najčítanejšie