Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zajačik Jennifer Lopez nezaháľa. Po rozchode so speváčkou skúša herectvo
Zdielať na
Hudba

Zajačik Jennifer Lopez nezaháľa. Po rozchode so speváčkou skúša herectvo

Zdroj: SITA

Americký tanečník a choreograf Casper Smart, ktorý sa nedávno rozišiel s americkou speváčkou a herečkou Jennifer Lopez, nechce byť známy iba ako jej expriateľ. Dal sa teda na dráhu herca.

Randil so známou speváčkou, no teraz je koniec. Tanečník Casper Smart však nechce nechať nič na náhodu a zo vzťahu s Jennifer Lopez sa snaží vyťažiť čo najviac, dokým jeho meno neupadne do zabudnutia.

"Casper rozbieha hereckú kariéru," povedal známy expáriku o Smartovi, ktorý by sa mal objaviť v pripravovanom filme Restored Me. "Sústredí sa na herectvo a zúčastňuje sa na konkurzoch," doplnil ďalší zdroj.

Jennifer Lopez a jej zajačik Casper informovali o rozchode 6. júna.

"V skutočnosti to bol priateľský proces, ktorý sa začal už pred niekoľkými mesiacmi. Nebolo to jednoduché rozhodnutie, no rozhodli sa, že ostanú priateľmi. Ich vzťah nedokázal fungovať na diaľku," komentoval rozchod zdroj z okolia speváčky.

SITA

Škandál s neverou

Pred niekoľkými týždňami sa začali šíriť klebety, že tanečník je svojej partnerke neverný s transrodovou modelkou, s ktorou si údajne cez aplikáciu Instagram vymieňal správy a fotografie.

Zdroj, ktorý informoval o ukončení vzťahu speváčky a tanečníka, však tieto špekulácie poprel. "Ten škandál s tým nič nemá. Uistil ju, že nič z toho nie je pravda a ona mu verí," dodal.

Lopez a Smart spolu začali randiť v novembri 2011, iba niekoľko mesiacov po tom, čo sa herečka rozviedla so spevákom Marcom Anthonym, s ktorým má dve deti.

Jennifer sa má údajne po rozchode dobre a sústredí sa predovšetkým na prezentáciu nového albumu A.K.A., čo jej vraj veľmi pomáha.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie