Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Peter Nagy (55) má za sebou dve puberty
Zdielať na

Peter Nagy (55) má za sebou dve puberty

S Petrom Nagyom (55) človek nikdy nezostárne. Ani on asi nikdy nezostárne. priznáva sa, že má za sebou dve puberty a cíti sa vynikajúco.

Životná pohoda

Spevák Peter Nagy má na chrbte už päť krížikov, ale na svoj vek vôbec nevyzerá a hlavne sa vôbec necíti. "Na svoj vek sa cítim veľmi dobre, cvičím, som spokojný, mám kapelu a prácu, ktorú milujem," prezrádza.

Večný mladík Peter vníma svoj vek pozitívne. Vďačí za to aj hudbe. "Myslím si, že v živote speváka je najdôležitejšia vec to, že ľudia spievajú jeho piesne, nie ako sa ten spevák oblieka či aké má ceny," polemizuje.

Nagyove piesne si speivajú viaceré generácie a on sa z toho úprimne teší. "Vždy, či keď som bol hore, alebo dole, podržali ma práve hity," prezrádza.

Svoj skutočný vek pritom vôbec nezatajuje a nemá preto ani žiadne výčitky. Priznáva, že až po päťdesiatke začal žiť naplno.

"Nebojujem s vekom, cítim sa dobre. Muž, ktorý má rozum a nelenil, tak po päťdesiatke žije najlepší život. Aspoň ja to tak cítim, volám to refrén života - som v kondícii," dodal.

Nepísaným pravidlom je, že muži v jeho veku prežívajú druhú pubertu. Spevák si ňou prešiel ešte v štyridsiatke. "Mal som krízu stredného veku alebo krízu v štyridsiatke, ale už som pokojný človek, ktorý má rád ženy a je spokojný," uzatvára.

Súvisiace články

Najčítanejšie