Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mária Čírová (25): Sestru som neznášala...
Zdielať na

Mária Čírová (25): Sestru som neznášala...

Speváčka Mária Čírová (25) prezradila pikošku zo svojho súkromia. Keďže má sestru Agnes, v puberte sa nenávideli a dokonca na seba žiarlili!

Sestry v akcii

Mária pochádza z veľkej rodiny. Speváčka má troch súrodencov, takže o súrodenecké šarvátky nikdy núdzu nemali. Najbližšie má ale k svojej sestre Agnes, od ktorej je staršia o 3,5 roka.

Dnes sú obe dospelé a rozumejú si, ale v puberte si skákali do vlasov. "Ani neviem, či to môžem nahlas povedať. My sme sa neznášali," spomína Mária. "Nadávali sme si, kopali sme sa, bili sa. Ale v rámci detstva to nebolo kritické," dodáva s úsmevom Agnes.

Najväčšie hádky boli kvôli oblečeniu. "Robili sme si vyslovene zle. Ja som ráno odišla do školy, na skorší autobus a sestra, prvé čo urobila po mojom odchode, otvorila moju skriňu a obliekla si moje veci," spomína Mária.

Najlepšie sa chváli cudzím perím a Agnes to veľmi dobre vie. V puberte sa sestriným outfitom patrične pýšila. "Po mojej prvej hodine sa prišla drzo ukázať do mojej triedy. Keď som ju videla, myslela som, že ju za vlasy vyťahám," dodáva Mária.

"Lenže to isté robila aj ona mne. Zobrala moje oblečenie a tvárila sa, že nič. Keď som však zobrala ja jej veci, bol oheň na streche," upresňuje Agnes.

Sesterské hádky ustali, keď sa Mária presťahovala do Bratislavy, kde začala študovať na konzervatóriu. "Zrazu mi to začalo chýbať. Uvedomila som si, že je moja sestra, že ju ľúbim. Zrazu sme si začali telefonovať a dohadovať sa, kedy sa navštívime," spomína Agnes.

Zrazu im neprekážalo ani požičiavanie šiat. "Začala som si zarábať prvé peniaze a keď som si kúpila nejaké oblečenie, s láskou som jej ho požičala," dodáva Mária.

Ako čas plynul, dievčatá na svoje pubertálne hádky zabudli. Dnes sa na nich len smejú. "Už sa znášame. Niektoré kamarátky sú však prekvapené, že kde nastal zlom, že zrazu si už do vlasov neskáčeme," ozrejmuje Agnes.

Sestry na seba nedajú dopustiť. Trávia spolu každú voľnú chvíľu. "Spojili sme sa. Dnes je z nás stála dvojka, veľmi silná, sme tím," uzatvárajú sestry.

Súvisiace články

Najčítanejšie