Polojasno
20°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Speváčke Čírovej (25) chýba muž.. Už 7 rokov
Zdielať na
Hudba

Speváčke Čírovej (25) chýba muž.. Už 7 rokov

Mária Čírová má novú pesničku s názvom Chýbaš. Je veľmi emotívna a nejedného dojme až k slzám a aj Mária pri nej už neraz plakala. Dokonca prezradila, komu je venovaná.

Každý z nás má tam hore niekoho, na koho nikdy nezabudne. Asi aj preto Máriina skladba Chýbaš má už veľa fanúšikov. "Som prekvapená, našla si svojich ľudí, na chvíľu sa zastavili a začali premýšľať nad tými svojimi, ktorí tu nie sú. Ja som pred siedmimi rokmi stratila dedka" hovorí.

"V septembri to na mňa prišlo a vymyslela som hudbu, s textom mi pomohol Vlado Kraus, ktorému sme dali presné indštrukcie a zrazu je tu Chybaš," vysvetľuje speváčka. Videoklip je jednoduchý a nevýrazný. Bol to však zámer.

"Nakrúcala som klip v Trnave v umeleckej škole, kde ma môj dedko vodieval. Klip som Chcela jednoduchý a čistý," dodáva Mária. Keď si Mária sadá za klavír a hrá a spieva chýbaš, neraz si poplače a zaspomína na starého otca.

"Keď som zložila pesničku, mala som slzy v očiach. Keď mi Vlado poslal text, tak som sedela za klavírom, plakala a povedala som si, že toto je ono," hovorí Čírová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:45!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie