Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Macura (40): Verím na zmŕtvychvstanie, Pán Boh mi Ivetku vráti
Zdielať na

Macura (40): Verím na zmŕtvychvstanie, Pán Boh mi Ivetku vráti

V pondelok popoludní pochovávali v Prahe speváčku Ivetu Bartošovú (†48). Na pokojný priebeh obradu dohliadala ochranka, no pravdou je, že veľa práce nemali. Žiaden šialený fanúšik ani bývalý priateľ speváčky neprišiel. Obrad tak prebehol v pokoji. Hodinu po pohrebe sa však na mieste objavil Zdeněk Macura (40).

Macura verí

Zdeněk Macura bol nielen samozvaným ochrancom speváčky Ivety Bartošovej (†48), ale snáď aj najslávnejším fanúšikom. V deň jej poslednej rozlúčky sa pri krematóriu v Strašniciach predsa objavil.

Prechádzal sa pri ňom, ale asi mu chýbala odvaha, aby prekročil bránu. "Chcel som sa vyhnúť konfliktu," ozrejmil Macura.

Radšej sa na miesto poslednej rozlúčky vrátil hodinu po obrade. Prišla s ním aj jeho priateľka Vlaďka. To, že pred krematóriom budú médiá, predpokladali snáď všetci. "Vedel som, že tu budú médiá, chcel som sa im však vyhnúť," dodal.

"Prišiel som, aby som povedal, že tu zvíťazilo zlo a je to len minivýhra toho diabla. Táto smrť nie je nič normálne," vyriekol Macura na adresu Rychtářa.

"Neverím, že ona sama by sa takto rozhodla. Neverím, že by sa vybrala na prechádzku a ľahla si pod vlak," polemizuje. "Musel to byť zlý skutok toho diabla a jeho služobníkov," dodáva.

Ivetino telo bolo spopolnené, ale Macura stále verí. "Som veriaci a verím na zmŕtvychvstanie," ozrejmuje. "Stále je nádej a ja tomu verím. Pán Boh Ivetku vzkriesi z mŕtvych," uzavrel Macura.

Pozrite si rozhovor so Zdeňkom Macurom (40):

Súvisiace články

Najčítanejšie