Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Katku Knechtovú (33) čaká svadba!
Zdielať na

Katku Knechtovú (33) čaká svadba!

Speváčka Katarína Knechtová oslávila pred mesiacom Kristove roky! A priznala, že tento rok budú biť aj svadobné zvony.

Kristove roky

Hoci má tri krížiky na chrbte, vrásky si preto sympatická speváčka nerobí. Práve naopak, humorom na svoj vek len prekypuje. "Už sa hlásim k obstarožným adolescentom," konštatuje s úsmevom na tvári Katarína.

Vek podľa Katky nič neznamená, veď je to len číslo, a tridsiatka jej samej celkom vyhovuje. "Moja babka mi vravievala, že po tridsiatke je najkrajší vek pre ženu a musím priznať, že sa cítim veľmi dobre," dodáva.

S pribúdajúcimi rôčikmi sa na život díva inak, cíti sa uvoľnenejšia, silnejšia a hlavne slobodnejšia. Posledné desaťročie bolo pre Katku bohaté na zážitky, niektoré radostné, iné menej.

"Odišla som z kapely Peha. Po dlhých rokoch som sa rozišla s priateľom a začala som úplne nový život," vypočítava speváčka. Úspešne rozbehla sólovú kariéru, zmenila vizáž, našla si nového priateľa. Naplno koncertuje a keď si ukradne voľný čas  pre seba, zvyčajne sa učí cudzie jazyky a cestuje.

"Najkrajšie na tom celom je, že mám viac energie na život ako taký," priznáva.

Katka priznala, že sa jej páči to, že je sama sebe paňou a nemusí sa riadiť pokynmi iných. Okrem svojho priateľa, ktorého pred médiami stráži. "Budeme mať svadbu v rodinnom kruhu, lebo pred odchodom do Indie mi moja sestra oznámila, že sa bude vydávať," prezrádza.

Katka bude mať na svadbe veľmi dôležitú úlohu. "Budem svedok a veľmi sa teším. Mám napísať aj príhovor, takže toto je jedna z najťažsích úloh, ktoré ma čakajú," posťažovala sa usmievavá speváčka.

Vlastnú svadbu však vôbec nechystá. "Ja nie som veľmi svadobný typ. Všetci to o mne vedia," dodáva.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie