Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Katarína Knechtová (30) sa vyparila. Našli sme ju v džungli!
Zdielať na
Hudba

Katarína Knechtová (30) sa vyparila. Našli sme ju v džungli!

Speváčka Katarína Knechtová na istý čas akosi zmizla zo slovenského šoubiznisu a nebolo o nej nič počuť. Dôvod bol prostý - Katka sa vydala na skusy do sveta a to až do ďalekej Indie. Tam si vyskúšala kade čo, napríklad sa nechala zavesiť na strom a to dole hlavou.

Čriepky spomienok si Katka navždy uchová v pamäti. Pobyt v Indii bol pre ňu veľkým zážitkom. "V Indii som bola mesiac a to bola jedna z destinácií, kam som nikdy nechcela ísť," prekvapuje odpoveďou speváčka Katka Knechtová.

Lenže ako to už býva, odopieraného najväčší kus a tak. "Ja mám výbornú kamošku zo strednej a ona je učiteľkou jogy a rozhodli sme sa, že si pôjdeme urobiť intenzívny joga kurz do zahraničia," prezradila slovenská speváčka, ktorá sa k cvičeniu jógy dostala pred rokmi, keď mala zdravotné problémy a tento druh cvičenia ju nadchol. V Indii však dostal ešte iný rozmer. "Cvičilo sa od rána 7.00 do jednej poobede, bolo to na psychicky a aj fyzicky veľmi náročné," dodala.

Hladná, smädná, unavená a samozrejme ubolená - takto sa Katka vracala z tréningov, ktoré, ako sama hovorí, jej však veľmi pomohli. Chrbát ju už vraj vôbec nebolí! Okrem cvičenia si speváčka našla čas aj na spoznávanie tejto diametrálne odlišnej krajiny a jej zvyklostí.

"Navštívila som jedno nádherné miesto, volá sa Hampi. Bola tam nádherná príroda a práve tam sa písali hinduistické texty, takže to malo taký duchovný podtón," neskrýva nadšenie Katka Knechtová. Práve tu sa Katka stretla s úplným opakom toho, na čo je doma zvyknutá, no prispôsobila sa a užívala si. "Naša chatka bola na spadnutie, nemali sme ani elektrinu. Po tejto skúsenosti zistíš, že máš pár vecí, s ktorými funguješ a že tak veľa k životu ani nepotrebuješ," prezradila populárna speváčka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie