Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
List na rozlúčku nepísala Iveta, tvrdí Bartošovej mama
Zdielať na

List na rozlúčku nepísala Iveta, tvrdí Bartošovej mama

Vojna medzi čerstvým vdovcom Josefom Rychtářom a speváčkinou rodinou pokračuje! Pozostalí sa nevedia dohodnúť, či urobiť veľký a pompézny pohreb, ktorý chce Ivetin manžel, alebo tichú komornú rozlúčku, ktorú chce Ivetina rodina aj s jej synom. Robíme pre to všetky kroky, prehovorila prvýkrát od tragédie speváčkina mama Svatava Bartošová, píše český portál Blesk.cz.

Nepísala ten list

O manželovi svojej dcéry nemá najlepšiu mienku. Pochybuje tiež o pravosti listu na rozlúčku, ktorý Rychtář ukázal médiám, píše český portál Blesk.cz.

"Tiež si myslím, že ten list, čo ukazuje, Iveta nepísala. Nikdy totiž nepísala tlačeným písmom. Vždy len písaným," povedala Ivetina maminka.

Ak by však ten list naozaj písala jej dcéra, nevie pochopiť, prečo Rychtář nič neurobil, prečo nezakročil a tragédii nezabránil.

Speváčka zanechala list na rozlúčku, viac v priloženom videu:

Vojna pre pohreb

V pondelok by polícia mala konečne vydať telo speváčky. Vdovec od prvého dňa, kedy Iveta spáchala samovraždu, verejne vyhlasuje, že pohreb chce vo veľkom štýle, že Iveta predsa musí odísť v takom štýle, akým životom žila - pompézne.

Zvyšok rodiny však s touto myšlienkou nesúhlasí a chce komorný obrad len v kruhu blízkej rodiny. S tým samozrejme Rychtář nesúhlasí a stále opakuje, že speváčku pochová v Prahe. 

Jeho odvážne plány nezastavilo ani to, že jej jediný syn Artur sa takéhoto pohrebu zúčastniť nechce.

"Robíme pre to všetky potrebné krok, ale ono to vôbec nie je jednoduché. On je jej manžel. Pokiaľ neustúpi, na pohreb nepôjdeme. To bude jeho show v krematóriu. Ešte aj tam sa pobije s Macurom," smutne konštatuje Ivetina mama. 

Pozrite si bitku Macuru s Rychtářom:

Súvisiace články

Najčítanejšie