Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Rychtář bol krátko pred samovraždou Bartošovej na mieste tragédie
Zdielať na

Rychtář bol krátko pred samovraždou Bartošovej na mieste tragédie

Manžel Ivety Bartošovej vedel, že si speváčka chce siahnuť na život! V osudný deň dorazil na koľaj, kde sa tragédia stala, o čosi skôr ako speváčka, píše český portál Extra.cz. Čo sa vlastne v deň tragédie stalo?

Bol na osudnom mieste

Čerstvý vdovec Josef Rychtář prežíva strašné chvíle. Niet sa čo diviť, veď nedávno prišiel o svoju manželku Ivetu Bartošovú. Tá sa rozhodla spáchať samovraždu.

Podľa zdroja mimoriadne blízkeho Polícii Českej republiky však krátko pred smrťou speváčky prijal operačný dôstojník telefonát od Josefa Rychtářa. Keď totiž prišiel domov, našiel prázdny dom a list na rozlúčku s tým, že Iveta utiekla a je zrejme v ohrození života, píše český portál Extra.cz.

Rychtář následne vyrazil priamo k železničnej trati. Je zrejmé, že speváčka pravdepodobne v liste písala konkrétne o dobrovoľnom odchode zo sveta s pomocou Českých dráh.

"Prvé, čo bolo, tak nás pán Rychtář poslal na miesto, kde skutočne potom bola nájdená bez známok života," zveril sa jeden z ľudí, ktorí boli v danom momente na mieste činu. "Bol rozrušený. Povedal, že je to rovnaké ako pred rokom. Vraj to bolo ako cez kopirák, len s tým rozdielom, že sa mu ju vtedy podarilo zachrániť," dodal svedok.

"Prešiel tým miestom snáď pätnásť minút predtým, ako sa to stalo. Ešte hovoril, že pozeral aj medzi podvaly z dreva, či už...," uviedol pre český portál človek, ktorý bol dokonca osobne prítomný pri Rychtářovom pátraní.

"Či už tam niekde bola a schovala sa, keď išiel okolo, ťažko povedať...," dodal zdroj.

Vlna nenávisti

Viacerí sa netaja tým, že im Rychtář nie je po vôli. Predovšetkým fanúšikovia zosnulej speváčky. Samotný Rychtář sa však ani ako smútiaci vdovec nespráva. Bije sa so svojím sokom v láske, Zděnkom Macurom, s ďalším fanúšikom, ktorý sa nevie zmieriť so smrťou speváčky. Chvíľu plače, žiali, smúti, vzápätí je agresívny. Na povrch tiež vyplávali sms správy, ktoré mala údajne Iveta posielať svojmu blízkemu kamarátovi. Píše sa v nich, že jej manžel mal rozdvojenú osobnosť a neštítil sa ani napadnúť ju fyzicky.

Pozrite si reportáž, v ktorej Rychtář tvrdí, že nie je tyran:

Súvisiace články

Najčítanejšie