Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nie som tyran, bráni sa vdovec po Bartošovej (†48)
Zdielať na

Nie som tyran, bráni sa vdovec po Bartošovej (†48)

Polícia prešetruje možnosť, že Iveta Bartošová bola obeťou domáceho násilia. Natíska sa preto otázka, či speváčku týral jej manžel Josef Rychtář.

Obraz ako dôkaz lásky

Proti vdovcovi sa zdvihla vlna nenávisti. V stredu sa pobil s dávnym rivalom Zdeňkom Macurom, no a vo štvrtok ho k zemi poslal jeden z Ivetiných fanúšikov, ktorý na neho kričal, že je vrah. "Nie som tyran, inak by mi nenakreslila obraz," povedal Josef Rychtář.

Ďalšie slzy, ďalšie prejavy lásky Rychtářa a manželky Ivety Bartošovej. Rychtář ukazuje obraz, ktorý mu Iveta namaľovala. Všetko má ale svoj dôvod. 

Chvíľu predtým sa totiž vrátil z ošetrenia v nemocnici v Říčanoch. Napadol ho jeden z fanúšikov speváčky. Podľa niektorých z nich skočila pod vlak práve kvôli nemu.

Podľa psychiatra chce len dokázať, že to nie je jeho vina. Podľa fanúšikov ale práve muži môžu za tragický koniec speváčky.

Pozrite si reportáž, v ktorej Rychtář tvrdí, že nie je tyran:

Bitky na dennom poriadku

Rychtář v stredu zmlátil Zdeňka Macuru. Ten ukázal odreniny na tvári a na krku.  Macura mal Ivetu dokonca uniesť do zahraničia. Podľa neho si to speváčka priala, pretože ju Rychtář údajne mlátil. "Iveta bola slabá a stala sa jeho obeťou," tvrdí Macura.

Veľa práce majú aj policajti v Uhříněvsi. Nielen že k domu Ivety teraz jazdia kvôli bitkám, ale na rozdiel od bežných prípadov samovrážd, v tomto prípade pribudol do tímu vyšetrovateľov aj expert na domáce násilie.

Bitku Rychtářa a Macuru si môžete pozrieť v priloženom videu:

Záhadné smsky

Na internete sa objavili aj správy Ivety kamarátovi. Ich pravosť sa nedá overiť. Hovorí v nich o manželovi ako o rozdvojenej osobnosti, ktorý jej dokonca chcel zlomiť ruku a hľadá pomoc u právnikov.

Grafológovia tiež prišli s tým, že dátum Ivetinho listu synovi Arturovi, je napísaný iným písmom. To nakoniec Rychtář priznal. Sfalšoval ho sám. Polícia chce prísť na to prečo.

Súvisiace články

Najčítanejšie