Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dcéra (†25) Boba Geldofa sa údajne predávkovala heroínom
Zdielať na

Dcéra (†25) Boba Geldofa sa údajne predávkovala heroínom

Nedávno zosnulá Peaches Geldof, dcéra speváka Boba Geldofa, zomrela na predávkovanie heroínom. Aspoň podľa britských médií.

Heroín ako príčina smrti

Podľa britského denníka The Times by informáciu o predávkovaní mladej Peaches mali čoskoro oznámiť vyšetrovatelia. Mŕtve telo matky dvoch malých detí našli 7. apríla v jej dome.

Lekári nevedeli určiť presnú príčinu úmrtia a ani pitva nič nepreukázala. Hovorca polície v Kente, ktorá smrť vyšetruje, informácie britského denníka nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Peaches Geldof mala len 11 rokov, keď zomrela na predávkovanie heroínom jej matka Paula Yates. 41-ročnú Yates vtedy našli v jej dome v londýnskej štvrti Notting Hill. Starala sa o mladšiu sestru Peaches Tiger Lily.

Peaches bola údajne posadnutá smrťou svojej matky. Len pár hodín pred svojou smrťou zverejnila na sociálnych sieťach fotografiu seba a svojej matky.

Reportáž o úmrtí Peaches Geldof si môžete pozrieť v priloženom videu:

Záujem bulváru

Kariéru v médiách začala Peaches Geldof už v 15-ich rokoch, keď písala stĺpčeky pre časopis Elle.

Neskôr spolupracovala ako autorka s ďalšími periodikami a moderovala v televízii. Bola tiež príležitostnou modelkou.

V Británii bola známa aj vďaka stálemu záujmu bulvárnych médií. V minulosti mala problémy s drogami. S užívaním mala prestať pred narodením svojich dvoch synov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie