Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Dcéru (†25) hudobníka Boba Geldofa našli mŕtvu
Zdielať na
Showbiznis

Dcéru (†25) hudobníka Boba Geldofa našli mŕtvu

Peaches Geldof zomrela vo veku 25 rokov. Príčina jej úmrtia zatiaľ nie je známa.

Dcéru írskeho hudobníka Boba Geldofa našli v pondelok mŕtvu v jej byte v britskom Kente. Peaches Geldof, ktorá sa venovala modelingu či žurnalistike, skonala vo veku 25 rokov. Príčina jej smrti zatiaľ nie je známa. Informáciu potvrdili 62-ročný otec zosnulej a tiež jej manžel, hudobník Thomas Cohen, s ktorým mala takmer dvojročného syna Astala a takmer ročného Phaedra. "Peaches zomrela. Veľmi to bolí. Bola z nás všetkých tá najdivokejšia, najzábavnejšia a najinteligentnejšia. Krásne dieťa, ako je možné, že už ju nikdy neuvidíme? Dá sa to vôbec zvládnuť?" uviedol Bob Geldof.

"Moju milovanú manželku Peaches sme so synmi Astalom a Phaedrom zbožňovali. Budem ich vychovávať s tým, že budú mať matku vo svojich srdciach. Budeme ju navždy milovať," povedal Cohen pre agentúru Associated Press.

Peaches Geldof sa narodila 13. marca 1989. Jej matkou bola už zosnulá Paula Yates, ktorá zomrela v roku 2000 na predávkovanie drogami.

Bob Geldof je známy vďaka pôsobeniu v kapele The Boomtown Rats. Zahral si napríklad v snímke Pink Floyd - The Wall (1982). Je tiež známy aktivista. Je organizátorom charitatívnych koncertov Live Aid a Live 8 či projektu Band Aid známym najmä vďaka hitu Do They Know It's Christmas?, ktorého je Geldof spoluautorom. S Bonom Voxom z U2 spolupracuje na rôznych kampaniach a projektoch na zmiernenie hladu a chudoby v Afrike.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie