Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Speváčka Bartošová (46) skolabovala! Ratovala ju záchranka
Zdielať na

Speváčka Bartošová (46) skolabovala! Ratovala ju záchranka

Česká speváčka Iveta Bartošová dnes skolabovala a jej partner Josef Rychtář musel do domu v Uhříněvsi privolať rýchlu zdravotnú službu. Dôvodom kolapsu by mohli byť bolesti v súvislosti s niekoľkonásobnou operáciou ramena.

"Zavolali nás k pani Bartošovej o 14:20 kvôli náhlemu zhoršeniu jej zdravotného stavu, ktoré nebudem špecifikovať. Pacientka bola po ošetrení prevezená do adekvátneho zdravotníckeho zariadenia. Jej stav ale nie je vážny," povedala pre idnes.cz hovorkyňa pražskej záchranky Jiřina Ernestová.

Liečila sa zo závislostí

45-ročná speváčka musela zákroky podstúpiť po tom, čo vlani spadla zo schodov a zlomila si kľúčnu kosť. Odvtedy trpela silnými bolesťami. Speváčka sa v minulosti niekoľkokrát liečila aj z úzkostných stavov i závislosti od alkoholu či liekov.

Vlani v lete sa Bartošová rozišla s talianskym priateľom Domenicom Martuccim, s ktorým randila po rozpade manželstva s Jiřím Pomejem. V auguste u nej záchranári zasahovali po tom, čo sa predávkovala liekmi. Koncom leta sa navyše musela vzdať i starostlivosti o svojho syna Arthura, ktorý bol zverený do starostlivosti svojho otca Ladislava Štaidla. V januári sa rodáčka z Čeladnej českému denníku Blesk priznala, že by sa rada vydala za svojho súčasného priateľa Rychtářa. Ten sa momentálne rozvádza so svojou manželkou Darinou. Bartošová pred Vianocami avizovala veľký návrat. Ten sa zrejme odkladá.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie