Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Martinka z Turca je späť! Stále hľadá svojho princa
Zdielať na

Martinka z Turca je späť! Stále hľadá svojho princa

Legendárna Martinka z Turca, ktorá poriadne rozvírila vody, Slovenska je späť! Hviezda prvej série šou Farmár hľadá ženu sa ukázala v Trnave. Varila tam guľáš a svojej povesti nezostala nič dlžná...

Presne vie, čo chce...

Martinka stále nenašla toho pravého a možno práve preto sa zúčastňuje takýchto akcií. "Ja hľadám stále muža, ale ešte som ho nenašla. Chcem peniaze aj dom... Načo mi je chudáčik," hovorí Martinka.

Martinka bola porotkyňou a nemohla nikomu poradiť, ako správne navariť ten najlepší guláš. Každý má na toto obľúbené jedlo iný recept. Martinka ostáva verná klasike. "Ja dávam hovädzie, bravčové, lečo, zemiaky... no klasika," uviedla nás do problematiky varenia.

Zrod hviezdy? Stratený mobil a nadávky

Keďže Martinka zaujala poniektorých viac ako guláš, foťák sa používal v tento deň viac ako varecha. 

Slováci totiž stále nezabudli na to, čo predviedla v televíznej šou. Uchádzala sa o srdce farmára Mariána. Na jeho farmu prišla vo veľkom štýle. Aj s dcérkou, pred ktorou nadávala, akoby bol vulgarizmus bežným vyjadrovacím prostriedkom.

Zaujala aj svojim outfitom. Jej oblečenie bolo viac ako výstredné. A rovnako aj správanie. Na farme sa jej napríklad stratil mobil. Martinka obvinila všetkých okolo seba, vrátene televízneho štábu, z krádeže. Napokon vysvitlo, že telefón si schovala sama do piecky. Aby bola zaujímavá...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie