Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Martina - Popoluška z Turca...Časť prvá
Zdielať na

Martina - Popoluška z Turca...Časť prvá

Tri oriešky pre popolušku? Zabudnite! Slabý odvar z pera scenáristov! Martinka z Turca prežíva skutočný príbeh Popolušky, objavujúcej nový svet. Vyrovnať sa s novými skúsenosťami jej pomáha jej verná opora – vlastná mama. Pozrite si prvú časť príbehu Martinky, Popolušky z Turca.

Martinke z Turca svet leží pri nohách. Objavuje čaro nákupných centier, desiatok nových obchodov a obchodíkov, tovar od výmyslu sveta, ktorý má zrazu na dosah ruky. Popoluške plnili priania čarovné oriešky. To však bola rozprávka. Skutočnej Popoluške z Turca plní priania štáb, ktorý ju zavedie na miesta, o ktorých doteraz počula iba z rozprávania. Hračkárstvo premení obe dámy na malé nevinné princezné.

„Ja som bola kočka... Mala som všetko...“ s nostalgiou v hlase spomína mama pri pohľade na krásne bábiky, zoradené v regáloch.

Dojatie z hračkárstva neopúšťa mamu ani pri návšteve obchodov s módnym oblečením. „Ja mám krivé nohy!“, konštatuje pri skúšaní nového oblečenia. Našťastie je tu Martinka, Popoluška z Turca, ktorá okamžite mamičku ostro zahriakne, aby sa nepodceňovala. Vo chvíli, keď si však mama nevhodne skombinuje rôzne kusy oblečenia, sa Martinka zmení z Popolušky na renomovanú módnu poradkyňu a so slovami „Si ako stará baba“, dobromyseľnú mamičku otočí späť do skúšobnej kabínky.

Pozrite si prvú časť Martinkinej cesty za láskou a za šťastím.

Najčítanejšie