Skoro jasno
17°
Bratislava
Farmárka Martinka opäť na výslní! Nadáva ďalej...
Zdielať na

Farmárka Martinka opäť na výslní! Nadáva ďalej...

Martinská skupina Horská Chata zverejnila videoklip k piesni Niekedy z aktuálneho albumu 4. Vo videu, ktoré sa odohráva v rockovom podniku v Martine, účinkuje i Martinka z Turca, známa z reality šou Farmár hľadá ženu.

"S nápadom angažovať Martinku prišiel náš manažér Marek Suchanič. Keďže sme chceli videoklip nejako okoreniť, prišlo nám to ako dobrý nápad. Pri natáčaní sme si s Martinkou užili veľa srandy,“ uviedol spevák Martin Vantúch.

Ako prezradila Martinka, pre ktorú to bola jej prvá skúsenosť s nakrúcaním hudobného videoklipu, pozvanie ju veľmi potešilo, aj keď jej hudobný vkus je odlišný od tvorby Horskej Chaty. "Nie som až tak stará, no mne sa páčia skôr ľudovky," vysvetlila s tým, že CD, ktoré jej hudobníci dali, podarovala svojmu kamarátovi. "On totiž počúva rockovú muziku. Veľmi sa z neho potešil,“ dodala Martinka.

Samotné natáčanie trvalo dva dni a zúčastnili sa na ňom aj fanúšikovia skupiny, ktorých hudobníci oslovili prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Videoklip vznikal pod taktovkou fotografa a kameramana Róberta Ludovského z Prievidze.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie