Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Martina - Popoluška z Turca...Časť tretia
Zdielať na

Martina - Popoluška z Turca...Časť tretia

Martinka z Turca prežíva skutočný príbeh Popolušky. Z neurodzenej devy sa zo dňa na deň stala hviezda, ktorú na ulici zastavujú ľudia. Vyrovnať sa s novými skúsenosťami jej pomáha jej verná opora – vlastná mama. Postretne ju konečne šťastie? Príde si po ňu ozajstný princ na bielom koni? Pozrite si tretiu časť príbehu Martinky, Popolušky z Turca.

Martinka z Turca je šťastím bez seba. Najskôr ju náš štáb zaviedol do obchodov a obchodíkov, kde sa mohla milovníčka trblietavých topov dosýta vyblázniť. Nezabudla však pritom ani na svoje deti!

Keď už boli darčeky nakúpené a dobroty navarené, začalo sa so zdobením vianočného stromčeka. A aby bolo všetko ako má byť, Martinka s mamičkou Aničkou sa posilnili alkoholom. Jój, bolo že to radosti... Deti dostali darčeky, o ktorých mohli doposiaľ len snívať.

Ale to najväčšie prekvapenie na Martinku ešte len čakalo. Navštívil ju nečakaný hosť - VyVolený Desperado. "Pekne sa maľuješ," pochválil najprv Martinku. Potom ju vysadil na koňa a ako ozajstný princ ju viedol po zasneženej krajine.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie