Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Martina - Popoluška z Turca. Najsledovanejší vianočný program!
Zdielať na

Martina - Popoluška z Turca. Najsledovanejší vianočný program!

Martina z Turca prežila skutočný príbeh Popolušky! Martinka bola najsledovanejším vianočným programom TV JOJ. Videlo ju len o 100 tisíc divákov menej, než klasickú Popolušku. Až 36 percent ľudí, ktorí mali v tom čase zapnutý televízor, pozeralo práve príbeh Martinky. Stránka NOVINY.SK vám prináša druhú časť Martinky, Popolušky z Turca.

Prípravy na vianočný večer vrcholia. Martinka s mamou pečú vianočné koláče zdobia stromček. Pomáhajú im aj Martinine deti. Po dokončení ho slávnostne rozsvietia. A Vianoce môžu začať!

Pri vianočnej večeri im ale chýba niečo dôležité. Chybičku rýchlo napravia prinesú na stôl domácu čerešňovicu.  Martinka nám prezradila, čo je jej celoživotnou túžbou!

A prichádza najkrajšia chvíľa pre deti- rozbaľovanie darčekov. Martinka pripravila svojim deťom štedré Vianoce. Aj ona s mamou si však pod stromčekom našli to svoje. Nemohli chýbať flitrové šaty!

Na Štedrý večer prišla zablahoželať aj kamarátka Danka. Spoločne si chcú pri stromčeku zaspievať vianočné koledy. A ako to celé dopadlo? Pozrite si druhú časť Martinkiných Vianoc!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie