Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Artisti (11, 11) z Jo-Joo cirkusu na Ufe! Predviedli saltá...
Zdielať na

Artisti (11, 11) z Jo-Joo cirkusu na Ufe! Predviedli saltá...

Poznáte ich zo súťaže Česko Slovensko má talent aj z českého cirkusu Jo-Joo. Tentokrát predviedli pár nádherných a nebezpečných kúskov v podobe sált a kotrmelcov vo výške až 85 metrov! Ich odmenou za výkon ale nebol potlesk divákov, ale výhľad na celú Bratislavu z reštaurácie Ufo.

Drobní, no silní hrdinovia

Na pohľad to možno pôsobí ako jednoduchý cvik, no v týchto podmienkach by ste si pri pohľade naň najradšej zahryzli do jazyka. "Tá podlaha je veľmi tvrdá, bolia nás z toho zápästia," posťažoval si Ba. Aj napriek tomu týchto drobných svalnáčov ani modriny, ani škrabanec nikdy neodradí.

Ani modriny ich neodradia

"Keď sme boli napríklad v Talente, tak ja som si spálil pri pirátoch z Karibiku rameno, ale tiež tu som sa poriadne spálil od tyče," potvrdil aj artista Jaromír. Nuž a pod dohľadom dospelých sa už aj z najmladšieho člena cirkusu, 4-ročného Dada stáva skutočný artista.

Pred publikum pritom predstúpil prvýkrát - a to rovno pred nami! Tak mu teda poriadne zatlieskajme!

Najbližšie vystúpenia cirkusu Jo-Joo

Od 6. júna 2012 do 1. júla 2012 bude cirkus vystupovať pri ružinovskej Poliklinike v Bratislave. Vo všedné dni o 17:30, v sobotu o 14:00 a o 18:00 hodine. A v nedeľu o 10:00 a 14:00 hodine.

Informácie o českom cirkuse Jo-Joo NÁJDETE TU.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie