Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
ZÁZNAM. Rozkošným tigríčatám sa zapáčil cirkus
Zdielať na

ZÁZNAM. Rozkošným tigríčatám sa zapáčil cirkus

Oči na nich vedia nechať nielen muži, ale aj ženy. Dve mladé, krásne mačičky, rozbiehajú svoju kariéru. A veru nie obyčajnú. Ich novým pôsobiskom bude od zajtra cirkusová manéž.

Tigrom sa v cirkuse páči

Dve mladé slečny majú iba 6 týždňov a spolu vážia 6 kíl. Na svoje umelecké mená však ešte len čakajú. Tie dostanú práve pri svojej cirkusovej premiére. Na tú trénujú už od svojho narodenia.

"To je súčasť tréningu, že sú stále so mnou. Dá sa prakticky povedať, že so mnou spia v posteli," povedal principál cirkusu Jaromír Jo-Joo. Rodičov tak majú až štyroch: mamu Taigu, otca Mača, principála cirkusu a jeho manželku.

Rodina tigrov v cirkuse  sa tak úspešne rozrastá. Za posledné 2 roky ich pribudlo až 18. "Základom je dobrý samec. No nie je všetko iba moja práca, zviera nemôže žiť v strese. Potom to už ide ľahko," doplnil principál.

Najbližšie vystúpenia cirkusu Jo-Joo:

Od 6. júna 2012 do 1. júla 2012 bude cirkus vystupovať pri ružinovskej Poliklinike v Bratislave. Vo všedné dni o 17:30, v sobotu o 14:00 a o 18:00 hodine. A v nedeľu o 10:00 a 14:00 hodine.

VŠETKY PODSTATNÉ INFORMÁCIE O CIRKUSE, AKO AJ O ĎAĽŠÍCH PODUJATIACH NÁJDETE TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Cirkus_Joo_tigríčatá_malé_narodené_hrajú sa

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie