Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tigre na návšteve. Predviedli sa v štúdiu Novín o 12-tej
Zdielať na

Tigre na návšteve. Predviedli sa v štúdiu Novín o 12-tej

Neďaleko Bratislavy je svet divých šeliem, v ktorom objavíte sibírske tigre a levy. V tejto oáze majú aj nové prírastky. Jedna zo šeliem, ktorá má viac ako 400 kilogramov, sa dá skrotiť úplne jednoducho. Tiger Amurko totiž miluje šľahačku. A jeho deti zažili televízne vysielanie v Novinách TV JOJ o 12:00. Pozrite sa.

Tieto chutné drobce, ktoré sú veľmi prítulné, majú len pár týždňov. O pár rokov sa však milá huňatá ustráchaná guľka zmení na mohutného predátora. Ale aj ten sa dá veľmi jednoducho skrotiť. Žiaľ, väčšinou len ženami.

Tiger Amurko je totiž naša jojkárska televízna celebrita, ktorá sa pri spolupráci s Hankou Gallovou zrejme zaľúbila do krásnych žien. Aj po rokoch je to práve nežné pohlavie, ktoré ho smie kŕmiť šľahačkou. Od muža by ju neprijal.

Pochopiteľne potrebuje aj mäso. Na jedno posedenie dokáže zožrať až 30 kilogramov. Teraz má dôležitú úlohu - strážiť nové prírastky. Sú nimi dvojmesačné tigríčatá Luna, Šína a Don. Čoskoro budú chrániť aj ďalšie 4 mláďatká, ktoré majú len mesiac a skrývajú sa v bezpečí svojej detskej izby. Na svet sa však chystajú aj malé levíčatá.

Tiger_jojka_na_návšteve

TV JOJ

Tiger_TV JOJ_na návšteve

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie