Zatiahnuté
21°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
KRST. Toto sú dve nové hviezdy - tigre
Zdielať na

KRST. Toto sú dve nové hviezdy - tigre

Jojka je bledšia a Blava zase tmavšia. Malé tigríčatá z cirkusu Jo-Joo už každý rozpozná. Včera večer mali totiž krst. A nie hocijaký! Krstnými rodičmi sú moderátori TV JOJ Ján Mečiar (41) a Adriana Kmotríková (42).

Zvládli to na výbornú

Šesťtýždňové slečny boli síce trošku nesvoje, predsa len si ešte na cirkusantské prostredie zvykajú, ale zvládli to na jednotku. Nechali sa nosiť na rukách, nevrčali, len sem tam trošku škriabali. 

"Mohlo to vyzerať tak, že Jojka ma trošku poškriabala, ale v skutočnosti to tak nebolo. Len sa o mňa obtrela," obhajoval svoje krsniatko moderátor Ján Mečiar.

A pridala sa k nemu aj krstná mama. Tou sa stala zase moderátorka Adriana Kmotríková. "Tigre sú obdivuhodné šelmy. Sú veľmi silné už od narodenia, preto keď škriabú, cítiť to," potvrdila.

Obaja krstní rodičia mali zo svojich nových "detí" veľkú radosť. Vraj si želajú do budúcna len jedno - aby si ich tigríčatá nedali na obed.

Najbližšie vystúpenia cirkusu Jo-Joo

Od 6. júna 2012 do 1. júla 2012 bude cirkus vystupovať pri ružinovskej Poliklinike v Bratislave. Vo všedné dni o 17:30, v sobotu o 14:00 a o 18:00 hodine. A v nedeľu o 10:00 a 14:00 hodine.

Cirkusantský rod Jo-Joo existuje už celých 220 rokov. Vystúpenia roztlieskali divákov v Hongkongu, Las Vegas, Singapure či Mexiku City. Prvýkrát ich môžete vidieť od stredy aj v našom hlavnom meste.

Informácie o českom cirkuse Jo-Joo NÁJDETE TU.

Malé tigríčatá sa dnes objavia aj v štúdiu Novín TV JOJ o 12-tej!

Jojka_Blava_tigríčatá_Ján Mečiar_Adriana Kmotríková

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie