Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nečakané vysielanie Strculovej (24). Tigre v štúdiu...
Zdielať na

Nečakané vysielanie Strculovej (24). Tigre v štúdiu...

Kamery svietia a režisér odpočítava. Tak sa začína každé živé vysielanie. Keď zaznie jingel správ, dostávate sa k nám do štúdia aj vy, naši diváci. To, ako vyzerá štúdio počas premietania šotov, či prestávok vám ukážeme teraz. Aj s malými špekulantmi - tigrami...

Šelmy? Skúmali techniku

Na návštevu k nám do štúdia prišli Strýko a synovec z cirkusu Jo-Joo. Neprišli však sami, spolu s nimi sa v štúdiu rozkrikovali aj malé šelmy. Jojka je bledšia a Blava zase tmavšia.

Šesťtýždňové slečny boli síce trošku nesvoje, predsa len si ešte na cirkusantské prostredie zvykajú, ale svoju veľkú televíznu premiéru zvládli na jednotku.

Nechali sa nosiť na rukách, nevrčali, len sem tam trošku škriabali. Najviac sa skamarátili s moderátorkou relácie Noviny o 12 Dankou Strculovou. Tá dokonca časť správ odmoderovala s nimi na zemi. 

Pred niekoľkými dňami mali mladé slečny krstiny a ich krstnými rodičmi boli moderátori TV JOJ Ján Mečiar (41) a Adriana Kmotríková (42). "Tigre sú obdivuhodné šelmy," povedala Adriana. Obaja krstní rodičia mali zo svojich nových "detí" veľkú radosť. Vraj si želajú do budúcna len jedno - aby si ich tigríčatá nedali na obed.

Najbližšie vystúpenia cirkusu Jo-Joo

Od 6. júna 2012 do 1. júla 2012 bude cirkus vystupovať pri ružinovskej Poliklinike v Bratislave. Vo všedné dni o 17:30, v sobotu o 14:00 a o 18:00 hodine. A v nedeľu o 10:00 a 14:00 hodine.

Cirkusantský rod Jo-Joo existuje už celých 220 rokov. Vystúpenia roztlieskali divákov v Hongkongu, Las Vegas, Singapure či Mexiku City. Prvýkrát ich môžete vidieť od stredy aj v našom hlavnom meste. 

Informácie o českom cirkuse Jo-Joo NÁJDETE TU.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie