Skoro jasno
20°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Nela z Hotela Paradise - hnusná beštia alebo chudiatko?
Zdielať na

Nela z Hotela Paradise - hnusná beštia alebo chudiatko?

Kto nepozerá Hotel Paradise netuší, o čo prichádza! Vy, ktorí ste ešte neprepadli hotelománii, prichádzate o úžasné ľudské príbehy a postavičky. Napríklad taká Nela - je to beštia či chúdiatko? Treba brniansku blondínu ľutovať, ale byť naopak nemilosrdný? Čo alebo kto sa ukrýva za maskou ľadovej kráľovnej? U jej bývalých spoluhráčov sme zisťovali, aká Nela v skutočnosti je.

Maťo: Nikdy sa neusmieva...

Aj pre jej ukričanú tvár ju mnohí neznášajú či uznávajú. A hoci tomu ťažko uveriť, sem tam urodí aj slzičky. "Nikto nepovie - oni sú dobré kamarátky. Každý sa naráža iba do mňa," tvrdila pred časom.

Podľa vyradenej Klaudie si nepustí nikoho k telu. Vraj aj ona to skúšala, no márne. Martinovi zase chýbal úsmev na jej tvári. No ani tomu toto želanie chladná Nela nesplnila.

Klaudia: Rada ľudí ponižuje...

Pocit nadvlády v Raji u Nely podporila aj úloha kráľovnej, ktorú si na jeden deň vyskúšala. Tá jej vraj padla ako ušitá. "Miluje, keď môže panovať. Miluje, keď je cárovnou," vysvetlil Rómeo. Za pravdu mu dala aj Klaudia, podľa ktorej Nela rada ľudí ponižuje.

Zuzana si zase o Nele myslí, že je falošná. Medzi jej ďalšie negatíva patrí podľa Maťa aj to, že sa neustále mračí. Preto si vraj ľudia o nej môžu myslieť, že je nepriateľská.

Nela môže súťaž vyhrať

Kým negatívnych vlastností má na rozdávanie, nad tými pozitívnymi vysí otáznik. Podľa Maťa by sa mala viac usmievať. Vraj je vtedy veľmi zlatá. "Je priebojná, vie si ľudí získať na svoju stranu," myslí si Rómeo.

Najzhovievavejší bol k Nele Maťo. Vraj je to len nepochopená super baba. "Vie človeka vypočuť, vie stáť za ním a vie mu aj pomôcť," dodáva. K telu aj na telo si pustila iba jedného muža. Leo ju zradil, po vypadnutí zo šou zviedol Dianu. Toto sklamanie, ale vrátilo Nelu späť do hry.

Najväčší šok zažili súťažiaci uplynulý týždeň. Keď sa im konečne podarilo zdutej blondínky zbaviť, šancu vrátiť sa späť jej nečakane dala Tereza. A tak viac ako dva mesiace sa tvrdohlavá Nela drží v Hoteli Paradise a stále má šancu zhrabnúť odmenu za víťazstvo v reality šou.

Nela_hotel Paradise_profilová fotka_záber z reality šou

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie