Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hotel Paradise. Kto zo súťažiacich najviac nadáva?
Zdielať na

Hotel Paradise. Kto zo súťažiacich najviac nadáva?

Niko, Maťo, Martin, Rómeo, Leo či Niki, Diana, Klaudia, Nela, Jana a Zuzana. To sú mená súťažiacich z hotela Paradise, ktorí prišli do luxusnej vily na začiatku šou. Alebo inak povedané - svalnatí chlapi a obdarené baby. No že by mali zrovna slušné vyjadrovanie sa povedať nedá. Zisťovali sme, ktorá "celebrita" nadáva najviac...

Spŕška vulgarizmov

"Nie je to všetko o kráse, ale proste tam ide hlavne o to, o to vyjadrovanie, o tú kvázi hubu," hovorí súťažiaca Zuzana. Poriadnu "hubu" majú totiž v hoteli všetci! Hádajú sa, priatelia sa, radujú sa, no a pritom všetkom občas kľajú horšie ako kočiši Márie Terézie. Akoby aj v tejto kategórii medzi sebou súperili!

Občas počuť poriadnu spŕšku vulgarizmov aj z úst súťažiacich, ktorí vystupujú navonok pokojne. No istá situácia (či osoba) ich dokáže rozhnevať natoľko, že strácajú nad sebou kontrolu. V skutočnosti každý bojuje za seba a používa iné zbrane.

Plačková je v telke, Plačková je vulgárna

Nedalo nám to a zobrali sme si finalistov pod drobnohľad. Kto nadáva najviac a kto najmenej? Výsledok je zarážajúci. Prišli sme na to, že častejšie zatiaľ nadávajú dievčatá, ako chlapci. Najkvetnatejší je slovník blond playmate s perami Káčera Donalda, ktorá si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Od jej prvého vystúpenia v reality šou museli "pípnutie" strihači použiť viac ako 80 krát.

Zuzaninou veľkou konkurenciou je Diana. Aj keď treba uznať, že Zuzka má naozaj slušný náskok. Dia si zanadávala "iba" viac ako 65 krát.

Chlapcom kraľoval Maťo

Maťo je kráľ, teda bol, keďže už vilu opustil. Tento titul získal pre svoju slovnú zásobu oprávnene, najviac v nej totiž vyniká. Na jeho konto tiež patrí minimálne 60-ka. Pravdou však je, že podiel má na tom aj Diana, s ktorou tvoril pár.

Za Maťom je veľká medzera a potom ide romantický a galantný Rómeo. Muž o ktorého sa všetky baby bijú - Leo a vyhodený Martin si tiež párkrát pípli. No keďže vulgarizmov použili zatiaľ každý menej ako 20 ich výkon možno v porovnaní s Maťom považovať za slabú kávu.

Hotel Paradise

Hotel Paradise vysiela TV JOJ v spolupráci s televíziou Prima už viac ako dva týždne. Jedenásť súťažiach bojuje o hlavnú výhru - 50 000 eur! Víťaz však môže byť len jeden, a tak súťažiaci v duchu hesla "nikdy nevieš, čo sa stane v raji" bojujú zo všetkých síl.

www.joj.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie