Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pohľad do zákulisia. Ako sa Alexandra pre upútavku vyzliekla
Zdielať na

Pohľad do zákulisia. Ako sa Alexandra pre upútavku vyzliekla

Z Koliby sa stal raj plný šeliem! Na návštevu k nám totiž zavítali tiger, had, leguán, opica, polonahí muži a takmer nahá kráska, modelka Alexandra Kotvanová. Prečo? Nakrúcala sa upútavka na novú reality šou Hotel Paradise a TV JOJ nemohla chýbať! Teraz vám ukážeme, ako to celé vyzeralo...

Bohyňa sexu medzi zvermi!

Had medzi nahými prsiami, tiger za chrbtom a nahí divosi rovno pred ňou. Takéto boli dva dni v improvizovanej džungli. Intímne partie nádhernej modelky Alexandry pritom zakrývali len listy. Konkrétne listy na obojstrannej lepiacej páske, v spodných partiách sa zase lepili na špeciálne nohavičky. "Je to pevné, ale človek má pocit, že to chce spadnúť, tak si to stále musí napravovať," smeje sa Saška.

No a samozrejme nechýbajú ani divosi, teda mladí tanečníci, ktorí sa tu mohli vyšantiť do sýtosti. "Je tu teplo, sme v prítomnosti krásnej ženy a máme možnosť tu vyvádzať ako také opice, takže super," pochvaľuje si jeden z nich Laco.

Takto sa z džungle stal "raj"

Za tvorbou novej upútavky totiž stojí tím spolupracovníkov a množstvo času v kancelárii aj mimo nej. Materiály na slovenskú džungľu sa hľadali vo viacerých botanických záhradách aj mimo Slovenska. "Sme rozmýšľali nad takým konceptom, že ako vlastne zdôrazniť, že je to v raji. To je jedna vec, ale že ten raj bude trochu iný, lebo bude naozaj iný a diať sa tam budú iné veci," prezrádza Ondrej Garan, creative director.

Veľký podiel na divokosti a "ozajstnosti" mali samozrejme aj kostymérky a maskérky televízie JOJ. "Alexandra je veľmi pekná žena, čiže tam naozaj som jej iba zvýraznila črty. Ona mala byť za takú bohyňu sexu, ženu, Evu," hovorí markéska Linda Henderson.

Najdesivejšie? Krokodíl, čo sa dal na útek!

No a nakrúcanie trvalo dva dni. Prvý deň si Eva užívala obkolesená zvieratami, na druhý deň to tiež boli zvery, ale o čosi ľudskejšie. Nádherné zvieratá pritom zapožičali cirkus Jojo, Dou Aratron a chovateľ leguánov Nikolas Katrušák. Pri nakrúcaní nebolo zranené ani jedno zviera, aj keď toho mali večer už plné zuby. Jediný, kto sa dal na útek, bol napokon krokodíl... To už ale potom utekali všetci.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie