Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pycinger (34) a Prachár (28). Noví producenti na nezaplatenie!
Zdielať na

Pycinger (34) a Prachár (28). Noví producenti na nezaplatenie!

Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař sa osvedčili pri moderovaní šou Česko Slovensko má Talent. Sú sympatickí, zohratí a vtipní! Aj práve preto opäť na nich JOJka vsadila a budú moderovať tohtoročného Slávika. Toho si môžete v priamom prenose pozrieť 26. februára.

Pycinger a Prachár. Dvaja noví producenti na slovenskej scéne, ktorí určite poriadne zatočia s našim šoubiznisom. Podľa slov Martina Pyca Rauscha, ktorý mal tú česť sa s nimi stretnúť osobne, bolo dostať ich sem nesmierne náročné a vyčerpávajúce.

Pretiekli litre alkoholu...

Údajne, kým títo producenti z Las Vegas prijali ponuku na moderovanie a prišli na Slovensko, pretiekli litre alkoholu a zaspievalo veľa polonahých dievčat. "Režisér Jeffo Minařík musel štyrikrát letieť do Ameriky, aby ich prehovoril, musel sa s nimi opíjať v Las Vegas," hovorí Pyco. 

Pycinger a Prachár, v súčasnosti najznámejší producenti okolo seba nepotrebujú ani tím profesionálov. prirodzenosť je pre nich samozrejmosť. "Oni sú celkom vyžití páni, sú za vodou, nudia sa, nemajú čo robiť. Tak sú radi, že môžu prísť na Slovensko," povedal Pyco.

Poznajú Mázikovú, Tinu a Rytmusa

Ako správni producenti, majú prehľad aj o slovenskej hudobnej scéne. Svoje obzory plánujú rozšíriť aj o ďalšie speváčky s výškou nad 160 centimetrov. "Oni poznajú Evu Mázikovú akurát. Rytmusa, Tinu a ešte zopár slovenských hviezd. Ale osobne sa s nimi zoznámia až na udeľovaní Slávikov," tvrdí Pyco. 

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie