Oblačno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rozbieha sa Slávik 2011. Vyberte si svoju hviezdu
Zdielať na

Rozbieha sa Slávik 2011. Vyberte si svoju hviezdu

Hlasovanie začína už o niekoľko dní. Organizátori ankety Slávik 2011 ho spustia už 19. decembra. Galaprogram z odovzdávania cien odvysiela TV JOJ z bratislavskej Incheby.

Hlasovanie potrvá do 31. januára 2012, pričom slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 26. februára v priestoroch bratislavskej Incheby. Fanúšikovia budú mať možnosť hlasovať aj počas priameho prenosu z vyhlasovania víťazov, ktoré odvysiela televízia Joj.

Novinka? Hlasovanie len cez SMS

Tak ako v predchádzajúcich ročníkoch, bude sa rozhodovať o víťazoch v kategóriách Spevák, Speváčka, Hudobná skupina, Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik Rádia Expres. Okrem toho vyhlásia aj Hit roka, o ktorom rozhodnú čitatelia denníka Nový Čas.

Novinkou 14. ročníka je skutočnosť, že hlasovanie bude možné iba prostredníctvom SMS správ. Hlasujúci budú mať možnosť zahlasovať pre každú kategóriu zvlášť samostatnou SMS, v ktorej uvedú okrem kľúčového slova troch svojich favoritov v poradí zlatý, strieborný a bronzový.

Podľa tohto poradia dostanú príslušní interpreti počet bodov. Zároveň bude na webstránkach www.forza.sk a www.azet.sk/slavik k dispozícii online formulár, po vyplnení ktorého dostane každý hlasujúci unikátny kód, ktorý následne pošle prostredníctvom SMS.

Slávik má v našich končinách dlhodobejšiu históriu, udeľovali ho ešte aj v bývalom Československu. U našich západných susedov sa minulý rok žiadne veľké prekvapenie nekonalo - zlatú sošku si odniesla v ženskej kategórii Lucie Bílá a v mužskej Karel Gott.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie