Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vyberte si Slávika 2011. Ostáva vám už len 15 dní
Zdielať na

Vyberte si Slávika 2011. Ostáva vám už len 15 dní

Dali ste už hlas svojmu favoritovi? Teraz je ten najvyšší čas, aby ste tak urobili. Hlasovať totiž môžete len do konca januára. Potom už len počas priameho vysielania, ktorý odvysiela TV JOJ.

Hlasovanie potrvá do 31. januára 2012, pričom slávnostné odovzdávanie cien sa uskutoční 26. februára v priestoroch bratislavskej Incheby. Fanúšikovia budú mať možnosť hlasovať aj počas priameho prenosu z vyhlasovania víťazov, ktoré odvysiela televízia Joj.

Novinka? Hlasovanie len cez SMS

Tak ako v predchádzajúcich ročníkoch, bude sa rozhodovať o víťazoch v kategóriách Spevák, Speváčka, Hudobná skupina, Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik Rádia Expres. Okrem toho vyhlásia aj Hit roka, o ktorom rozhodnú čitatelia denníka Nový Čas.

Novinkou 14. ročníka je skutočnosť, že hlasovanie bude možné iba prostredníctvom SMS správ. Hlasujúci budú mať možnosť zahlasovať pre každú kategóriu zvlášť samostatnou SMS, v ktorej uvedú okrem kľúčového slova troch svojich favoritov v poradí zlatý, strieborný a bronzový. VIAC TU.

Podľa tohto poradia dostanú príslušní interpreti počet bodov. Zároveň bude na webstránkach www.forza.sk a www.azet.sk/slavik k dispozícii online formulár, po vyplnení ktorého dostane každý hlasujúci unikátny kód, ktorý následne pošle prostredníctvom SMS.

Hlasovať môžete aj za NAJ videoklip roka

Fanúšikovia a fanúšičky slovenskej populárnej hudby môžu v rámci aktuálnej ankety Slávik 2011 hlasovať aj za Videoklip roka. Organizátori ankety sa túto kategóriu rozhodli otvoriť po prvý raz v histórii tejto súťaže.

Hlasovanie na webovej stránke slavik.huste.tv potrvá do 20. februára a jeden z hlasujúcich získa dve vstupenky na galavečer Slávik 2011. Celkovo sa hlasuje za videoklipy slovenských interpretov a hudobných skupín, ktoré vznikli počas roka 2011.

Slávik_2011_foto_priamy prenos_odovzdávanie

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie