Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Hotel Paradise. Do raja s touto sexi moderátorkou
Zdielať na

Hotel Paradise. Do raja s touto sexi moderátorkou

Na Slovensku sa ešte na televíznej obrazovke neobjavila, ale pozná ju už hádam každý, pretože bulvár nenechal na nej ani nitku suchú. O kom je reč? O moderátorke novej reality show Hotel Paradise Martine Gavriely.

Martina zláda zhon na jednotku

Smútok, radosť, smiech aj plač. Hádky aj láska, skrátka život - nonstop pod dohľadom kamier. Týmto všetkým nás bude z exotického raja sprevádzať moderátorka  Martina Gavriely. A hoci ešte nie je v raji a ani nesúťaží o 50 000 eur, TOPSTAR jej v  pätách počas celého dňa, čo strávila na Slovensku.

Martina ráno začala spoveďou v známej rannej šou. Do horúceho kresla vedľa Adely a Sajfu sa však neposadila priamo z auta, ale z hotela, keďže spolu s priateľom pricestovali o deň skôr.

Na kameru je zvyknutá

Po rádiu nasledoval presun do Jojky, kde sympatickú Češku čakala kostýmová skúška a líčenie. A skutočne na Martine je poznať, že sa pred kamerou vie pohybovať.

Program pokračoval aj na poludnie. Okolo obeda bola hosťom v Novinách o 12, no ani potom maratón rozhovorov neutíchol. Na dosah bol aj priateľ Markus, s ktorým je Martina zasnúbená. Čakať svoju polovičku a sprevádzať ju počas celého dňa zvládal bez šomrania.

Hotel Paradise už na ňu čaká

Aj Martina by toho už mohla mať plné zuby, no stále sa usmieva a ochotne odpovedá na všetky naše otázky a to ju čaká ešte niekoľko rozhovorov. Aj tých virtuálnych. Stmieva sa, no jej deň zďaleka nekončí. To, čo ju ešte čaká, je pózovanie pred fotoaparátam.

Dobojované. Deň na Slovensku končí cestou domou. Tam ju totiž čakajú jej dve deti: 8-ročný Antonio a 10-ročná Jessica. Pred odletom do Dominikánskej republiky chce totiž atraktívna moderátorka stráviť čo najviac času so svojou rodinou. VIAC O REALITY ŠOU TU.

NOVÁ REALITY ŠOU HOTEL PARADISE UŽ OD 5. MARCA NA JOJKE!

Archív M. Gavriely

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie