Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hotel Paradise. Užívajú si raj aj... jeden druhého
Zdielať na

Hotel Paradise. Užívajú si raj aj... jeden druhého

Uprostred Karibiku, na ostrove lásky v Dominikánskej republike pre vás TV JOJ nakrúca reality show Hotel Paradise. Čaká vás exotika a luxus. O nespútanú zábavu sa postará 40-ka súťažiacich. TOP STAR vyspovedal prvú dvojicu učastníkov Zuzanu Plačkovú a Nika Cigolinova.

Niko a Zuzana z raja

Zdá sa, že slnečné lúče súťažiacim prospievajú a prebúdzajú v nich vášne. A takto to potom vyzerá. V plnej kráse sa predviedli dvaja súťažiaci - Zuzana a Niko. "Som playmate Zuzana Plačková, mám 20 rokov a prechodne už niekoľko rokov žijem v Bratislave," predstavila sa krásna blondína.

Niko je zase vysoký, vyšportovaný muž s hruďou Ramba. Je slobodný a bezdetný. A tak má dosť času na naberanie hmoty v posilňovni. Okrem pohybov s činkami hore- dole má rád taliansku kuchyňu a čokoládu. Snáď aj jeho bude mať raz niekto rád, ako sladkú maškrtu.

Jeho otec pochádza z Bulharska, preto sa tento fešák hrdí aj exotickým menom. Aj keď je to kus chlapa, z kamery má strach. Čo sa však o jeho spolubojovníčke Zuzke povedať nedá. Na stoličke a s mikrofónom sa cítila až príliš pohodlne.

Mali sa k sebe

Modrooká blondínka s výškou modelky sa vie predať. Svoje vnady už ukázala mnohým čitateľom istého pánskeho magazínu. Ako správna žena, miluje nakupovanie, tanec vo svetle reflektorov a jej neresťou je fajčenie cigariet.

Iskrenie ich sprevádzalo aj počas fotenia. No a nebudeme klamať, ak povieme, že si to užívali. So súťažiacimi sme strávili aj posledné hodiny na Slovensku. A takto sa pripravovali na cestu do raja.

Párty, ako sa patrí, začne už začiatkom marca. No obnažení súťažiaci si už dnes užívajú rozpálené pláže a možno aj jeden druhého, samozrejme pod dohľadom kamier.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie