Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Súťažiaci Hotela Paradise: Nezabudli ani na kondómy...
Zdielať na

Súťažiaci Hotela Paradise: Nezabudli ani na kondómy...

Tak toto sú oni. Súťažiaci novej reality šou Hotel Paradise, na ktorých sa isto poriadne tešíte. Pritom každý z vás si príde na to svoje, o šou skutočne nebude núdza. Prečo? Nádherným sexi ženám nechýba súťaživosť či veľká "huba", mužom zase túžba po nočných dobrodružstvách...

Nikomu neveriť a bojovať!

Svoju veľkú premiéru už majú finalisti za sebou, no kým ešte išlo naozaj iba o peniaze, vyspovedali sme ich my. Prvá prišla na rad Dianka. Dievčinka z Galanty, čo miluje zelenú farbu, Zúfalé manželky a legíny. "Neverím ani jednej kočke, ktorá neohovára..." A tak sa to všetko začína...

Klaudia zase pôsobí ako porcelánová bábika, no je škorpiónka - a tie vedia bodnúť, ak treba. Nela zase mala nadváhu, ale nie na tele, ale v kufroch. "Najväčší pozor si budem dávať na baby... Nikomu neverím. Už ani žiadnej kamarátke veriť nebudem." Aj v takýchto veciach tkvie tá pravá zápletka.

Večne usmiata Niki obľubuje gumených medvedíkov, steaky a hranolky. A svoju existenciu v hoteli by si nevedela predstaviť bez kovu. "Hlavne pinzeta, skoro som ju zabudla doma... Myslím si, že som zábavná, je so mnou sranda," prezradila. Napokon 19-ročná Janka prišla smutná - doma zanechala priateľa.

Nezabudol doma kondómy

Osladiť by tejto pätici pobyt v raji mala aj partia svalnáčov. Najviac zatiaľ vyčnieva neuveriteľne ukecaný Maťo. Jeho sokovia to prestávajú zvládať. "Nikto s ním nepotrebuje tráviť chvíľu, je strašne ukecaný..."

Leo si nezabudol doma to hlavné. "Zobral som si spodky, kondómy, ústnu vodu a ešte opar." Rambo z Košíc sa zase teší na krásne zadky. "Páčia sa mi baby aj jemné, štíhle, ale aj také, čo majú veľké zadky." Martin sa nevie raja dočkať a Rómeo? Tak tento muž má "hotel v srdci". "Každá tam má svoje miesto... Ja som zaľúbený denne aj päťkrát. Mám veľké srdce ako hotel."

Diabol v krásnom tele chystá boj

No zakiaľ sa súťažiaci tešia z novoobjaveného raja, čaká na nich oveľa väčšia, diabolská nástraha, než by sme si mysleli aj my. Zuzana. "Ani jedna neočakáva môj príchod. Pre nich to bude bonbónik, pretože už tam budú nejaké páriky a ja tam do toho zasiahnem... Nejde o krásu, ide o to vyjadrovanie, o hubu a uvidíte, že ostatné dievčatá budú oproti mne down... Plačková je v telke, Plačková ide bojovať!"

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie