Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Top výroky v Hoteli Paradise: Prdla som si, to je vyššia fáza vzťahu
Zdielať na

Top výroky v Hoteli Paradise: Prdla som si, to je vyššia fáza vzťahu

Milujú kamery a pozornosť ešte viac. No občas zabúdajú, že ich zachytávajú aj v tých najslabších okamihoch... Teraz vás na chvíľu vezmeme do exotického Hotela Paradise. Pripravili sme totiž pre vás prehľad top výrokov, ktoré súťažiaci na jeho pôde doteraz vyprodukovali. Upozorňujeme, že vzhľadom na bohatý výber nebolo jednoduché tento prehľad zostaviť a mnoho perál sme museli s poľutovaním napokon pre pestrosť výrazov vypustiť...

Cítim, že som hlúpa

"Cítim, že som hlúpa..." "Keď som zistil, že nič neviem, tak som sa zapotil..." Niektoré výroky môžete počuť stokrát, no aj tak ich nemáte dosť. Hotel Paradise je studnicou takýchto ľudových múdrostí a vtipu. Napríklad Niki tak pobláznil Leo, že sa tešila z istej ľudskej nevyhnutnosti, za ktorú sa obyčajne ľudia červenajú. "Mne sa dnes uľavilo. Ja som si pred Leom prdla. Myslím si, že to je vyššia fáza nášho vzťahu."

Rómeo je zase galantný a má postreh! "Ja si myslím, že aj Vierka aj Tomáš sú z inej planéty a možno sú to práve tie dobré planéty, že sa konečne našli dva dobré svety a vznikne z toho jedna galaxia, ktorá bude obývateľná." Perliť však dokázal aj taký Niko, ktorý by vedel zaplniť nie top 10 výrokov z Hotela Paradise, ale top 50! Nuž a Nika nám asi najlepšie zglosoval nový súťažiaci Viktor. "Niko je žena pre mňa, pripomína mi viac ženu ako chlapa. Neviem, či z neho vyprchal testosterón, je taký zvláštny." Ten si však na paškál zobral takmer každého...

Vieš byť milá?... Či idem piť?

Úspech v raji je však založený aj na komunikácii partnerov. No ak to raz nejde, nepôjde to, nech by ste hovorili hoci aj rovnakým jazykom... Maťo: "Vieš byť aj milá?" Diana: "Čo?" Maťo: "Vieš byť?" Diana: "Večer? Teraz či idem piť?" Maťo: "Trúba, že či vieš byť aj milá." Diana: "Čo?" Maťo: "Či vieš byť?" Diana: "Biť niekoho?" Maťo: "Milááá!" Diana: "Či viem byť biela?" Maťo: "Milá!" Diana: "Jáj, viem byť, jasné."

V láske jedine sviečka po sviečke

A napokon ešte jedna komunikačná lahôdka. Niko: "A ty na Janku kedy zrobíš romantický večer? Ako myslím sviečky a také, masáž, vonný olej, vonné oleje." Tomáš: "To som chcel včera, samozrejme, to nevyšlo z jej strany." Niko: "To si chcel včera po večeri, ty si to povedal? Alebo?" Tomáš: "No ja som jej to povedal, než išla spať. Keď tu bola, tak som to chcel zakončiť, ale ju to zaskočilo. Ona proste nie je taká, že to bolo rýchle na ňu."

Niko: "Musíš pomalšie, musíš mať trpezlivosť, ona je také jabĺčko, ona sa hneď splaší, zľakne. Najprv by si mal vytiahnuť len jednu sviečku a nechať tak nech si zvykne na tú sviečku. Potom druhú a každý večer dáš ďalšiu. A keď už máš celý počet sviečok, potom to rýchle zapáliš a bum!"

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie