Polojasno
14°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Myslíte si, že viete o Hoteli Paradise všetko? Omyl!
Zdielať na

Myslíte si, že viete o Hoteli Paradise všetko? Omyl!

Myslíte si, že už dobre viete, ako to v Hoteli Paradise chodí však? Sem tam niekoho vyhodia, občas príde niekto nový, medzitým sa všetci hádajú a niektorí aj milujú. Áno, to všetko je pravda, ale predsa len je plno drobností, ktoré ešte neviete. My sme sa spojili s vyradenými súťažiacimi a rozprávali a rozprávali... Pozrite sa, čo všetko na seba a ostatných v raji nabonzovali.

Niektorým súťažiacim chýbajú hygienické návyky! Sprcha je pre nich tabu a do pozadia idú aj bežné očistné rituály, ako napríklad umývanie zubov. Kamery v Hoteli Paradise síce nakrúcajú nonstop, no do denných zostrihov sa všetko nezmestí. Zisťovali sme teda, aké je zákulisie najluxusnejšej reality šou.

Nela si vraj neumýva zuby

"Napríklad Nela, ona to aj sama povedala, že ju mama prosila, aby si aspoň raz denne umývala zuby," povedala vypadnutá Zuzana. Na Neline zúbky došiel rad, až s príchodom Lea do jej srdca a izby.

To ale nie je všetko. Popri servise a službách, ktoré majú neustále k dispozícii, je táto drobnosť ničím v porovnaní s antichúťkami jej kolegov. "Mám aj nejakých tých nemenovaných, že niekto nechal špinavé od hovna nohavičky v sprche," pokračovala Zuzana

Ale tak, aby sme im nekrivdili, našli sa aj takí, pre ktorých je hygiena naozaj súčasť života. "Boli takí, ktorí sa umývali aj šesťkrát, čo podľa mňa preháňali," skonštatovala Diana. Ako podotkla Zuzana, z nej si mnohí robili srandu, že míňa veľa vody a preto ju pošlú domov.

Upratovať nemusia

Súťažiaci majú k dispozícii takmer všekto - napríklad aj lekára, ktorý sa nedávno staral o chorého Rómea, ktorého trápila angína. K zlatej klietke, ktorou Hotel Paradise je, patrí aj upratovacia služba. Tá sa finalistom stará o poriadok niekoľkokrát denne. "Keď si povedala, že chceš, aby ti uložila skriňu alebo kufor ona to spravila," priblížila Zuzana.

O špinavé oblečenie sa im taktiež starajú zamestnanci hotela, ktorí ho finalistom vrátia voňavé a vyžehlené, takmer na počkanie. "Každú stredu došli slúžky a počas upratovania zobrali veci a večer nám to došlo oprané," doplnil Maťo.

Hrnček var

Na obraze ich tak často nevidno jesť, no pravdou je, že v hoteli sa je neustále. Na niektorých súťažiacich sa maškrtné jazýčky celkom slušne prejavili.  "Je to pravda, že sa tam popriberalo a mne sa stala taká vec, že som pribrala takých 7 kíl," posťažovala sa Diana.

Nalieva sa aj nealko:)

A okrem alkoholu, ktorý tečie večer prúdom, samozrejme dodržujú aj pitný režim. Možno je to ťažké uveriť, ale naozaj pijú aj nealkoholické nápoje. "Po brutálnej žúrke, čo sme tam mali, som ráno došla na raňajky a Marselino sa ma pýta, že čo si prosím a ja že 2 deci vodky a on sa na mňa pozrel, že ty si šialená, ty nie si normálna a priniesol mi džús," spomína Zuzana.

V raji je super,  želania súťažiacich sú takmer rozkazom, no je predsa len niečo, čo im všetkých popri kráľovských službách chýbalo, a to rodina, kamaráti, rádio či televízia.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie