Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Missky a známe tváre TV JOJ pomáhajú chorým deťom! Pozrite sa...
Zdielať na

Missky a známe tváre TV JOJ pomáhajú chorým deťom! Pozrite sa...

Dvanásť nádherných finalistiek Miss Slovensko, štáby TV JOJ a mnohé iné známe osobnosti vyrazili do ulíc s cieľom vyzbierať čo najviac finančných prostriedkov pre malých onkologických pacientov . V spolupráci s nadáciou našej televízie tak odštartovali celonárodnú charitatívnu zbierku. A tá vyvrcholí v priamom prenose prestížnej súťaže už v závere tohto mesiaca!

Pre 12 šťastných detí...

Nielen jeden a polročný Riško, ale množstvo iných malých detí bojuje s rakovinou. Podať pomocnú ruku im môžete v týchto dňoch aj vy. Mnohí tak už urobili. Vo vybraných mestách sa tím zostavený z krásnych žien a známych tvári prechádzal centrom i bočnými uličkami.

Korunka za tri eurá sa rozdávala po mestách na celom Slovensku. "Ja mám tri deti, tak mi ich dajte tri." Ľudia boli štedrí. Aj v Leviciach, Prievidzi, Banskej Bystrici, Bratislave, či Michalovciach. Pokladnička Nádácie TV JOJ nezostala prázdna ani v jednom z nich. "Pred tromi rokmi som na rakovinu stratila dcéru a pred rokom aj manžela..."

Vrchol počas finálneho večera Miss

Ak však peniaze niektorí pri sebe nemali, netreba zúfať. "Keď  teraz nemáte, môžete poslať SMS na číslo 997 a podporíte aj mňa. A peniažky pôjdu na účet," utešovali Missky ľudí, ktorým drobáčiky neštrngali v peňaženkách.

"Ja verím, že tých peniažkov bude dosť pre 12 detí, keďže máme 12 finalistiek. Či človek prispeje sumou 1 euro cez SMS alebo 3 eurami korunkou, je to na nich. Ja som rád, že zbierka dopadla takto a stále je šanca prispieť. Som zvedavý, ako to vo finálny večer dopadne." teší sa aj moderátor Ľuboš Sarnovský.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie