Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Bojujú o titul Miss - kamarátia sa či nenávidia?
Zdielať na

Bojujú o titul Miss - kamarátia sa či nenávidia?

Kandidátky na Miss Slovensko sa už týždne poctivo pripravujú na finálový večer a tak sme boli zvedaví, aké sú medzi nimi vzťahy. Nenávidia sa alebo sú z nich najlepšie kamarátky?!?

Štvrť roka - čiže tri mesiace trvá príprava na finálový večer Miss Slovensko. Dvanásť krásavíc si za ten čas vyskúšalo profesionálne modelingové fotografovanie, odkukali overené triky od vizážistov, kaderníkov a štylistov, naučili sa chodiť na topánkach s vysokými opätkami a užili si aj veľa veľa zábavy.

Krása nie je všetko

Ako byť krásne už teda vedia, ale aké sú vo vnútri? Sú priateľské alebo bojuje každá za seba? Stali sa z nich kamarátky iba na oko, alebo sú z nich priateľky na život a na smrť? Pravda sa ukáže až o mesiac, keď jedna z nich vyhrá, no my už čo to tušíme.

"Veľmi sa mi páči, že si tak kamarátsky vypomáhajú aj čo sa týka v rámci toho fotenia a možno aj týchto dokrútok, že si radia čo majú povedať a podobne," povedala hovorkyňa súťaže Miss Slovensko 2012 Magda Šebestová.

Veru, dievčatá, hoci sú to konkurentky, sa spriatelili a vytvorilo sa medzi nimi akési puto spolupatričnosti. Nečudo, na spoločné aktivity chodia rovnako oblečené, každá z nich má rovnakú šancu a príležitosť prejaviť sa.

Dievčence sú si v tejto chvíli isté, že ich priateľstvo vydrží. No ale ako to už býva, každá svorka musí mať vodcu. Inak to nie je ani medzi finalistkami. Jednohlasne sa zhodli, že na ich čele stojí finalistka Júlia.

Vzťahy sme otestovali aj sami!

My sme si v praxi overili, či sú medzi finalistkami naozaj také dobré vzťahy, ako tvrdí ich tútorka. Pod drobnohľadom našej kamery hrali hru, v ktorej sa museli navzájom pochopiť, podporovať a dokázať spojiť svoje sily. Raz to išlo lepšie, raz horšie. Aj keď už o sebe dievčatá veľa vedia, ešte medzi nimi nie je taký vzťah, aby sa dokázali okamžite pochopiť.

Fakt, že iba jedna z nich sa stane Miss si slečny nepripúšťajú. Rovnako ako fakt, že by to mohlo narušiť ich vzťahy. Túto teóriu potvrdzuje aj bývalá Miss, teraz tútorka, Magda Šebestová. "Ja som vyhrala v roku 2006 a som s dievčatami v kontakte dodnes," poukázala.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie