Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sexi missky nelenia a športujú. Vyberte si tú naj!
Zdielať na

Sexi missky nelenia a športujú. Vyberte si tú naj!

Dvanásť krásnych finalistiek súťaže Miss Slovensko reportérka z TOP STAR vyskúšala zo všeobecných vedomostí, preverila ich jazykovú zdatnosť, no a teraz.... Teraz si posvietila na ich telá.

Missky sú dobré športovkyne

Neuveríte, čo sme zistili! S troškou bujnej fantázie by sa medzi dvanástimi finalistkami Miss Slovensko dal nájsť olympijský ženský tím. Zastúpené by boli asi všetky loptové športy. A nielen tie. Dievčatá obľubujú volejbal, basketbal, tenis, ale aj karate.

Na druhej strane, nie všetky dievčatá športovali až tak aktívne, ale ani nevylihovali doma pri televízore či za počítačom. Skúšali a skúšajú dodnes z každého rožka troška. Nevyhýbajú sa ani lyžovaniu, korčuľovaniu či snowboardingu.

V plavkách budú okúzľujúce

Dievčatá sú si veľmi dobre vedomé toho, že k titulu Miss Slovensko im môže dopomôcť aj postavička ako lusk. A tak poctivo cvičili aj na sústredení v Liptovskom hrádku.

Pár hodín zumby, pilatesu a aerobiku však krásnu štíhlu postavu nikomu nevykúzli. Dievčatá sa o teda o seba starajú aj vo voľnom čase. A teraz pred finále ešte viac ako inokedy. Všetkých 12 sľúbilo, že do finále budú na svojich telách poctivo pracovať a spevnia všetky svaly.

Máte už svoju favoritku? Hlasujte v ankete vpravo hore. Ďakujeme!

Miss 2012_finalistky_spredu_Slovensko

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie