Jasno
21°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Ženám to niekedy trvá! Meškanie je u nás normálne
Zdielať na

Ženám to niekedy trvá! Meškanie je u nás normálne

Rozčuľuje vás, keď vám vaša polovička povie o chvíľu alebo o 5 minút a vy čakáte pred domom aj takú hodinku? Nie ste jediný! Pre takmer všetky ženy je čas totiž abstraktný pojem a veľmi ho nesledujeme. Veď aj tak prídeme vždy tam, kam máme...

Dôvody meškania sú rozdielne. U žien je to však takmer jasné. Pre krásu sa nielen trpí, ale aj mešká. Keďže aj misska Michaela Ňurciková sa chce  vždy páčiť, tak jej to niekedy, ako sa hovorí - trvá. "Koľko asi tak, oblečenie aj úprava, namaľovanie? Asi takú hodinku," hovorí Miška. Ak sa ponáhľa, proces úpravy vie aj zrýchliť. Vtedy jej to trvá približne pol hodinku. 

Ženské o chvíľu pozná aj Slezáček

Ženské o chvíľu som tu, poznajú aj muži. A mnohí si už celkom zvykli. Bohaté skúsenosti s tým má aj herec Juraj Slezáček. "To je moja celoživotná trauma s mojou milovanou manželkou, s ktorou žijem už vyše štyridsať rokov. Keď som niekam išiel a išla so mnou, tak som prišiel posledný. Ona to nikdy nestíhala, vždy má čas a myslím si, že nenosí hodinky," dodal Slezáček.

Trvá to aj Zuzke Haasovej

"Mám také, že poviem o chvíľu som tu a trvá mi to trochu dlhšie," hovorí herečka Zuzana Haasová. Herečka do práce chodí načas, väčšinou si jej skreslený pohľad na čas odnesie jej snúbenec. Na rande, či večeru ale nemešká.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie