Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Celebrity a ich kabelky. Toto v nich skrývajú...
Zdielať na

Celebrity a ich kabelky. Toto v nich skrývajú...

Asi každý muž už mal tú česť, že aspoň na chvíľu držal v rukách kabelku svojej drahej. A asi každý takýto muž sa čudoval, prečo je tá kabelka taká ťažká. Pozrite sa, čo ukrývajú v útrobách svojich kabeliek naše celebrity.

Kabelka herečky Zuzany Haasovej už na pohľad vyzerá ťažká. A nie len jej. Aj ostatné dámy nosia na pleci niekoľko kilogramov. Jej kolegyňa Dada Duditšová priznáva, že v nej poriadok veru nenájdete. "Hovorí sa o ženách, že majú bordel v kabelke a ja mám strašný bordel. A nie v jednej, ale vo všetkých," hovorí.

"Ja tam mám kopec zbytočných vecí a občas pozerám, odkiaľ sa tam nabrali," dodáva Z. Haasová. Dôvod, prečo sú ich tašky také ťažké je prostý. Nosia so sebou veľmi veľa životne dôležitých vecí! A tak v nich nájdete napríklad zubnú kefku či časopisy.

Peňaženka musí byť

Samozrejme, všetky tieto pomôcky nenosia v kabelkách dámy každý deň - teda až na Dadu, ktorá sa bez zubnej kefky nepohne ani na krok. Čo ale každý deň v kabelkách nosia nielen tieto dámy sú všakovaké šminky. Veľmi dôležitou súčasťou každej kabelky je peňaženka. Asi sa to nedá logicky vysvetliť, ale dámske peňaženky sú vždy väčšie a ťažšie ako tie pánske.

"Ja tu mám strašne veľa peňazí. Ale nie, mám tu veľa zákazníckych kariet," vtipkuje herečka Andrea Karnasová. "Peňaženku mám od štrnástich tú istú a mám v nej všetko," prezradila speváčka Zuzana Smatanová.

Scenáre i gumičky

Sondovaním v celebritných kabelkách sme prišli aj na jednu veľmi podstatnú vec - a platí to asi na všetky ženy - čím väčšia kabelka, tým viac vecí do nej treba napchať. A tak tam tajné vrecká tašiek ukrývajú scenáre, náušnice, prstene, gumičky do vlasov, alebo tajné zásoby mincí i papierových peňazí.

tv joj

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie