Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Čo sa s ním deje? Vlado Voštinár cez Facebook balí ženy!
Zdielať na
TopStar

Čo sa s ním deje? Vlado Voštinár cez Facebook balí ženy!

Vlado Voštinár na sociálnej sieti balil ženy a pozýval ich na stretnutia. Vrcholom všetkého však bolo, keď spevákovi Jakubovi Petraníkovi bezdôvodne hrozil fyzickým útokom. Čo sa stalo s Vladom, ktorého asi každý pozná ako milého a slušného, vždy usmiateho moderátora?

Mladé a krásne ženy lákal na kávu a dohadoval si s nimi stretnutia. Jakubovi Petraníkovi sa dokonca vyhrážal fackami a nakopaním do zadku. Na sociálnej sieti niekoľko mesiacov takto úraduje Vlado Voštinár.

"Objavil som tam niekoľko svojich profilov pod menom Vlado Voštinár, ale to nie som ja. Chodím tam málo a nenapísal som jediný status," hovorí moderátor. Ten spočiatku nad hlúpou zábavkou neznámeho, zrejme muža, len mávol rukou. Trpezlivosť mu však došla, keď mu prednedávnom volal preľaknutý Jakub Petraník.

Pomôže právnik

Nielen ženy,  ale aj tento spevák sa totiž stal obeťou podvodníka na sociálnej sieti. "Zazvonil mi Jakub Petraník s ustráchaným hlasom. Dobrý deň, keď som vás urazil sa ospravedlňujem. Vy ste mi napísali, že ma prefackáte a nakopete do zadku," opísal trápnu situáciu Vlado Voštinár.

Ukradnutá identita moderátorovi narobila veľa nepríjemností. Ak falošný Vlado Voštinár neprestane, moderátor požiada o pomoc právnikov. "Mám tam niekoľko profilov a aj pomerne dosť priateľov a aj kolegov z Jojky. A ak náhodou komunikujú, ani netušia, že hovoria s fejkovým človekom. Sa až desím, čo im narozprával," dodal moderátor.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie