Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Súťaž Miss inak... alebo čo malo zostať utajené!
Zdielať na

Súťaž Miss inak... alebo čo malo zostať utajené!

Sú vždy perfektne upravené, usmiate a vystavujú na obdiv svoju krásu. Reč je o ženách, ktoré bojovali o titul Miss Slovensko 2011. Sú však také aj vtedy, ak nie sú v priamom prenose a prestanú cvakať fotoaparáty? Pozrite sa sami v nasledujúcom zostrihu zo zákulisia.

Víťazkou sa stala súťažiaca číslo 2 Michaela Ňurciková. Prvou vicemiss je súťažiaca s číslom 12 Dušana Lukáčová a druhou vicemiss sedmička Ľubica Kvasnicová. Kompletný prehľad finálovej dvanástky nájdete TU.

Všetko sa to teda skončilo v sobotu večer v Poprade. Šou moderovali Ivica Sláviková, Martin Nikodým a Štefan Skrúcaný. Pozrite si, ako to vyzeralo na generálke.

Dvanásť finalistiek súťaže Miss Slovensko nedávno navštívilo exotické Thajsko. Krásky si užívali nielen slnko a nádherné pláže, ale nahliadli aj do tajov thajskej kuchyne!

Romantický kaštieľ a dvanásť nádherných dievčat. Kto by si predstavil lepšiu kombináciu? A ešte keď vám tieto dievčatá sedia v plavkách vo vírivke?

Aké to je stáť za mikrofónom v rádiu a uvedomovať si, že váš prejav počúva tisícky ľudí? Možno si to ani samotné finalistky súťaže nevedeli predstaviť, no presne v tejto úlohe sa ocitli!

Vlak na trase Bratislava - Košice - Bratislava má pre svojich cestujúcich jedno malé prekvapenie...

Súvisiace články

Najčítanejšie