Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Misska Luberdová (27). Jej Riško je bojovník, bojuje s leukémiou...
Zdielať na

Misska Luberdová (27). Jej Riško je bojovník, bojuje s leukémiou...

Rakovina si nevyberá. A postihuje aj tých najzraniteľnejších – deti. Svoje o tom vie, aj bývalá vicemiss Slovenska Mirka – Halmi Luberdová. Pred pol rokom jej synčekovi Riškovi diagnostikovali leukémiu.

Riško má leukémiu

Poďme trošku do minulosti. Mirkin, vtedy jeden a pol ročný, synček Riško začal krívať, až celkom prestal chodiť. Nikdy nezabudne, ako jej oznámili, že jej synček má leukémiu. Ale nezostalo nič iné, len s tým začať bojovať.

S odstupom pár mesiacov, si dnes spomína aj na to, ako ju prvýkrát po oddelení povodili už skúsenejšie mamy. Spočiatku Riškovu chorobu prežívala ťažko, no potom jej došlo, že sa musí aj smiať. Inak to nešlo.

Prispieť môžete aj vy!

Mirka sa preto rozhodla dať boju s Riškovou chorobou aj ďalší zmysel a pomôcť aj ostatným, ktorí tým prechádzajú. Stala sa tvárou charitatívnej zbiery, ktorá sa bude v rôznych slovenských mestách konať už dnes.

Symbolom zbierky, ktorý získa každý darca je korunka. Získate ju od finalistiek Miss za akýkoľvek dobrovoľný príspevok. Pomôžete tým všetkým mamám a otcom, ktorí bojujú v nemocnici alebo doma o to najcennejšie. Svoje dieťa.

Prispejte na dobrú vec a pomôžte malým bojovníkom. Dnes medzi 16:00 a 17:00 v slovenských mestách.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie