Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Barmošová (29) a Banderas (51). Spojila ich náhoda!
Zdielať na

Barmošová (29) a Banderas (51). Spojila ich náhoda!

Ona je idolom mužov, on zase žien. Reč je o moderátorke hlavného spravodajstva TV JOJ Lucii Barmošovej a hereckej hviezde Antoniovi Banderasovi. Spojila ich náhoda! A hoci Lucia o netradičnom stretnutí taktne mlčala, musela napokon s pravdou von. Svet totiž obletel záznam z medzinárodnej výmennej siete...

Lucia, Antonio a dvere...

Pohľad na Luciu Barmošovú nepochybne nadchne nejedného muža na Slovensku, ktorý večer sleduje Noviny. V pätách jej bol čiernovlasý filmový divoch typu Zorro, fešák Antonio Banderas. Lámač ženských sŕdc na celom svete.

Títo krásni a známi ľudia sa zhodou okolností ocitli v tesnej blízkosti za zaseknutými dverami. Technický problém zakrátko na letisku v Budapešti vyriešili. Luciiným cieľom bol výlet do Francúzska.

Lucia Barmošová nie je veľká cestovateľka, ale aj vynikajúca profesorka a vedkyňa. Jej študenti na Fakulte masmediálnej komunikácie na Paneurópskej vysokej škole v Bratislave si ju nevedia vynáchváliť. Keď minulý rok získala druhé ocenenie OTO priznala, že veľa hlasov jej prišlo od jej vlastných študentov.

Moderátorka, profesorka, vedkyňa

Nezabúda však ani na sebazdokonaľovanie, a preto sa venuje výskumom. Spolupracuje s najúspešnejšou Oxfordskou univerzitou a jej publikácie sa ocitajú na poličkách najvačšej a najprestížnejšej knižnice sveta. Prednáša v angličtine na konferenciách doma i v zahraničí. 

A aby toho nebolo málo, Lucii sa darí aj pre kamerou. Nebolo to tak dávno, čo si sadla za moderátorsky stôl so svojou kolegyňou Adrianou Kmotríkovou. Išlo im to naozaj výborne, o čom svedčia aj mnohé divácke názory. "Ženy len ticho závideli a my, muži, sme konečne si užili Noviny," napísal na našu Facebook nástenku divák Peter Maružán. VIAC TU.

Lucia Barmošová_Antonio Banderas_letisko_Maďarsko

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie