Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z Lucie Barmošovej (29) sú všetci paf! Je krásna, ale...
Zdielať na

Z Lucie Barmošovej (29) sú všetci paf! Je krásna, ale...

Aj múdra. To, že sa niekto ostrihá či oblečie podľa vzoru svojej popovej hviezdy- to už je dnes bežný jav. TOPSTAR ale zistil, že istý študent sa v Bratislave prihlásil na školu len a len kvôli moderátorke Lucii Barmošovej. Jeho však nezaujíma jej svetská krása...

Lucka Barmošová ho očarila

Očarila ho natoľko, že si školu vybral práve kvôli nej! Boli to oči moderátorky novín Lucie Barmošovej či jej príjemný úsmev čo manažéra speváčky Evy Mázikovej Nora Mesároša presvedčili natoľko, že si vybral presne tú istú školu ako ona? Kto vie na čo myslel?

Na školu však nenastúpil ako jej kolega pedagóg, ale ako študent a na spolupráci s Luciou ho nemotivovala jej krása či profesionálny výstup pred kamerou, ale jej profesionalita na akademickej pôde. Obaja sa totiž veľmi dobre pohybujú vo svete digitalizácie.

Lucka učí aj známkuje

Tak ako dvojnásobná držiteľka OTA, Lucia Barmošová nie je pre neho neznámou, ani Noro Mesároš nebol pre moderátorku španielskou dedinou. Poznajú sa už zopár rokov. K Norovi pristupuje Lucia rovnako ako ku každému inému študentovi.

Mimo televíznych kamier je moderátorka doma aj v školskom prostredí. Ako vysokoškolský pedagóg učí desiatky študentov. Keďže má zhruba 80 študentov a každý z nich jej odovzdal 10 až 15 stranovú seminárnu prácu, čakú ju niekoľko hodín známkovania.

ISIFA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie