Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ženy v akcii. Pohľad do zákulisia blond Novín TV JOJ
Zdielať na

Ženy v akcii. Pohľad do zákulisia blond Novín TV JOJ

Zapli ste si v nedeľu o 19:30 Noviny na televízii JOJ? Tak potom ste si určite všimli, že za spravodajský pult si tentokrát sadli dve ženy. A nie hocijaké! Ale šarmantné moderátorky - Lucia Barmošová a Adriana Kmotríková. Pozrite si zákulisie príprav takýchto netradičných Novín.

Moderátor Ján Mečiar bol v nedeľu zahltený prácou v záhradke a jeho kolega Ľuboš Sarnovský oddychoval na lyžovačke. A tak ženám nezostávalo nič iné len pekne krásne naklusať do práce a odmoderovať hlavú spravodajskú reláciu televízie JOJ.

Obavy boli zbytočné

Spočiatku sa síce strachovali, ako ľudia takúto výmenu prijmú, no ich obavy boli celkom zbytočné. "Ženy len ticho závideli a my, muži, sme konečne si užili Noviny," píše na Facebooku Peter Maružán. Podľa neho Adriana v ten večer doslova žiarila. "Takto ste nám viac blízki, symatickí," napísala ďalšia diváčka.

Najprv muži, teraz ženy

"Dievčence, ja som si na večer pripravil slnečné okuliare, pretože dve blišťavé krásavice na obrazovke, to bude žiara ako hrom. Som zvedavý," tešil sa na večerné vysielanie moderátor Mečiar. Ľuboš Sarnovský si zase plánoval pozrieť vysielanie cez internet. Pred dvomi týždňami totiž "makali" oni a baby si užívali. VIAC TU.

Lucia Barmošová_Adriana Kmotríková_Noviny_spolu

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie