Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Moderátorky Novín si vystačia aj bez chlapov
Zdielať na

Moderátorky Novín si vystačia aj bez chlapov

Nedeľná spravodajská relácia televízie JOJ Noviny bola, ako ste si isto všimli, trochu netradičná. Zatiaľ, čo Adriana Kmotríková a Lucia Barmošová poctivo pracovali, ich kolegovia si robili, čo chceli. Ľuboš Sarnovský si odskočil na lyžovačku do Álp a Janko Mečiar si vegetil doma. Ich krajšie spravodajské polovičky sa však na nich preto nehnevajú, pred dvoma týždňami, kým ony oddychovali, muži zase, naopak, pracovali.

Kým Adriana s Luciou poctivo zarezávali za moderátorskym pultíkom, Janko Mečiar sa zhostil úlohy domáceho majstra. "Baby sa rozhodli, že chlapov nepotrebujú, že sme úplne zbytoční, tak som sa navliekol do montérok a začal som sa venovať manuálnej práci," povedal.

Janko Mečiar upratoval garáž

Skrutiek, klincov, vŕtačiek i krabíc sa v jeho garáži nájde viac než dosť. "Stihnem určite upratať garáž, teda aspoň dúfam, potom si plánujem poobede trošku zdriemnúť a večer budeme mať kino, teda od pol osmej do ôsmej," avizoval pred vysielaním. Pred televízou nemal chýbať ani popcorn a okuliare. "Dievčence, ja som si na večer pripravil slnečné okuliare, pretože dve blišťavé krásavice na obrazovke, to bude žiara ako hrom. Som zvedavý."

Ľuboš Sarnovský si kolegyne pozrel na lyžovačke

Zvedavý na dočasné moderátorske duo bol i Ľuboš, a to aj napriek príjemnej únave z dobrej lyžovačky. "Je tu krásne, počas cesty sme mali takých 17stupňov, takže sneh sa drží už naozaj len hore, ale o to príjemnejšie sa tu lyžuje," priblížil. Noviny si plánoval pozrieť cez internet.

Trvalá výmena nehrozí

O tom, že Lucia a Adriana zvládnu spoločné vysielanie bez problémov, nepochyboval ani Ľuboš, ani Janko. "Podľa mňa to pre divákov bude určite zaujímavé spravodajstvo a teším sa na to," skonštatoval Ľuboš. Výmena natrvalo vraj ale neprichádza do úvahy i keď... "Ja si myslím, že mužská kombinácia je jednoznačne lepšia, ale zase tá ženská je šarmantnejšia," doplnil.

Jankovi Mečiarovi by pri čisto ženskej či mužskej dvojici chýbalo špásovanie. "Nevýhodou je, že nemôžu špásovať navzájom. Ten mužský verzus ženský svet, tažko sa, keď sú dvaja chlapi alebo dve ženy, hľadajú fóriky," uzavrel.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie