Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Z núdze cnosť! V NOVINÁCH pribudne k Sarnovskému Mečiar
Zdielať na

Z núdze cnosť! V NOVINÁCH pribudne k Sarnovskému Mečiar

Netradičné riešenie v rozpise služieb moderátorov tento víkend posadí do moderátorských kresiel v hlavnej spravodajskej relácii NOVINY TV JOJ nezvyčajnú dvojicu. Vedľa Ľuboša Sarnovského si dnes zasadne Janko Mečiar. Sledujte presne o 19:30!

"Dnes si určite pozrite naše NOVINY, pretože budú úplne iné ako za normálnych okolnosti, nebudeme mať klasické moderátorské dvojice, ale neklasickú dvojicu. Nakoniec to uvidíte aj v samotnej upútavke," priblížil nám prekvapenie vedúci vydania NOVÍN Ivan Janda.

Takže NOVINY TV JOJ dnes budú v mužskom šate! Diváci sa majú na čo tešiť. Krásne a šarmantné moderátorky tento víkend vystriedajú Janko Mečiar a Ľuboš Sarnovský. Pre chlapcov, alebo aspoň pre jedného z nich, to bude prvýkrát, čo miesto sólo moderovania alebo moderovania v dvojici s nežnými polovičkami, zasadnú vedľa seba ako dvaja silní chlapi...

"Veľmi sa teším na dnešné zloženie a svojim kolegom držím palce. Verím, že to v štúdiu zvládnu aj bez nás, žien. Jankovi Mečiarovi držím palce obzvlášť, pretože ten ešte nemal v dlhej histórii moderovania vedľa seba moderátora - chlapa. Takže nech im to ´tenkrát poprvé´ vyjde na jednotku," popriala svojim kolegom moderátorka Lucia Barmošová.

Nezabudnite nás sledovať presne o 19:30!

Noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie