Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Whitney Houston (†48). Končiaci príbeh jej života
Zdielať na

Whitney Houston (†48). Končiaci príbeh jej života

Krásna a talentovaná popová diva, speváčka so zamatovým hlasom, kamarátka, manželka i matka. Tak svet vnímal Whitney Houston - legendu, ktorá naposledy vydýchla 11. februára. V sobotu sa s ňou lúčili fanúšikovia i priatelia.

Pochovali ju vedľa otca

V nedeľu speváčku a herečku pochovali vedľa otca na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey. Pri vchode sa podľa portálu TMZ.com zhomaždil dav fanúšikov. 

Samotnému pohrebu predchádzala posledná rozlúčka v jej rodnom meste. Pohrebný ceremoniál pripomínal skvele pripravenú šou s hviezdnym obsadením.

Exmanžel vyvolal roztržku

Na poslednej ceste medzi nesmrteľné hudobné legendy ju vyprevádzala len najbližšia rodina, priatelia a pozorne vyberaní hostia. Aj tak sa ich nazbieralo viac ako 1500. Nechýbali medzi nimi jej spriaznené duše R Kelly, Stevie Wonder či Alicia Keys.

Možnosť prísť dostal aj Bobby Brown, bývalý manžel Whitney Houston, s ktorým prežila veľa búrlivých chvíľ. Prehovoriť ale nemohol a svojej povesti búrliváka nezostal nič dlžný, keď pohreb po roztržke krátko po príchode aj opustil.

Toto privilégium naopak dostal jej osobný strážca - herec Kevin Costner, s ktorým Whitney vytvorila nezabudnuteľnú dvojicu v nezabudnuteľnom romantickom filme.

Zomrela vo vani

Whitney Houston skonala v sobotu 11. februára po tom, čo ju našli bez známok života vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Jej smrť pravdepodobne spôsobila kombinácia antidepresív s aktívnou látkou alprazolam s ďalšími liekmi a alkoholom. Príčiny jej náhleho skonu naďalej ostávajú prdemetom rôznych úvah. Výsledky toxikologických testov budú známe až o niekoľko týždňov.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie